Announcement

Collapse
No announcement yet.

eden inc trouble

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

    eden inc trouble

    sup fellas, i an running two 8800 gts 512s in sli...my opperating system is vista 32.since the titan pack install everthing seems to be fine except eden inc..i get single dight frames on this board and the only way to correct it is to disable sli,then i get decent frames but its not like having the normal performance of two gpus as i play with everthing on max at 2560 by 1600 res..i have tried a few versions of drivers but no dice..its really kind of an annoying problem..? anyone else having issuses with eden?

    #2
    i have a factory OCed 8800 GTS and Eden inc. plays fine.

    Comment


      #3
      if you read what i said it states my troubles are with sli..not a single card

      Comment


        #4
        I ran it with 8800GTX512M SLI yest0rday with no issues whatsoev0r. I'm using the 182.06 driv0rs. I "only" play at 1920x1200 and with DoF/Bloom off though.

        Comment


          #5
          Originally posted by demoniac View Post
          I ran it with 8800GTX512M SLI yest0rday with no issues whatsoev0r. I'm using the 182.06 driv0rs. I "only" play at 1920x1200 and with DoF/Bloom off though.
          182.06 drivers are the best drivers for UT3 atm.

          182.08 is not very UT3 friendly.

          Comment


            #6
            Originally posted by HideInLight View Post
            182.06 drivers are the best drivers for UT3 atm.

            182.08 is not very UT3 friendly.
            No problems here with 182.08.

            Comment

            Working...
            X