Announcement

Collapse
No announcement yet.

Some servers up!

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

    #46
    Originally posted by WarTourist View Post
    Hi guys. Can people returning no servers please try pinging ms3.gamespy.com. GameSpy is interested in what ip that is resolving to for folks with the issue.

    Thanks.
    Code:
    C:\Users\Sean>ping ms3.gamespy.com
    
    Pinging ms3.gamespy.com [207.38.11.14] with 32 bytes of data:
    Reply from 207.38.11.14: bytes=32 time=89ms TTL=243
    Reply from 207.38.11.14: bytes=32 time=82ms TTL=243
    Reply from 207.38.11.14: bytes=32 time=87ms TTL=243
    Reply from 207.38.11.14: bytes=32 time=82ms TTL=243
    
    Ping statistics for 207.38.11.14:
        Packets: Sent = 4, Received = 4, Lost = 0 (0% loss),
    Approximate round trip times in milli-seconds:
        Minimum = 82ms, Maximum = 89ms, Average = 85ms

    Comment


      #47
      Hmmm, looks like that's not it. Thanks guys. Still working on it.

      Comment


        #48
        I'm only seeing about four servers per gametype too (from the UK). Servers which I know are up because I can see them in my favourites list, are not shown. So this is a separate issue from the servers crashing? It seems a bit coincidental that it happened at the same time.

        Another bit of information: Regardless of what setting I choose for "pure server", it always returns the same servers (some of which have mutators, while some don't).

        Comment


          #49
          Originally posted by Mr Evil View Post
          So this is a separate issue from the servers crashing?
          Unrelated. This was caused by GS moving our master server location.

          Comment


            #50
            Originally posted by WarTourist View Post
            Unrelated. This was caused by GS moving our master server location.
            yaaaay, some idea of the source of the problem. keep it up guys...

            Comment


              #51
              Hi there,
              I've registered to this forum because of the same issue.

              My facts so far:
              I'm from europe (upper austria)
              I have the multilanguage version of UT3 and play in english
              I have a german Vista x64 Ultimate
              A friend of mine (Vista Home x64) has the same issue as follows:

              1.) No Servers in serverlist since at least 3 days

              2.) Some Servers in History - but not joinable and all shown with ping 9999, when I click them nothing happens (except the usual sound that plays when something is clicked.)

              3.)BUT I can join servers from the internet by opening the console in the mainmenu (hitting "F10") and typing "open ip-adress:port"
              This is my only solution to play online.
              Offline playing works without issues.

              I hope these informations help to fix this issue.
              Wanna play online again. -.-

              Comment


                #52
                Hi guys. I think we have all the info we need for right now. Closing the thread for the time being.

                Thanks.

                Comment


                  #53
                  Hi guys. GameSpy BELIEVES they've addressed the issue. Our local repro case sporadic server returns on refresh is fixed, but since we can't duplicate the zero servers issues let us know if you're still seeing it.

                  GS mentioned it could take 90 minutes for all folks to see the changes, so if by 8pm Eastern you're still seeing zero servers returned drop me a PM.

                  Thanks!

                  Comment


                    #54
                    Still no servers, more than 90 minutes since your post. Since this problem concern and affect so many pll, I see no point in PM you.
                    4 days and GameSpy BELIEVES they've addressed the issue .... sad
                    Sounds to me like they don't know what they are looking for.
                    Oh sorry, a critical post...**** now you have to lock the thread

                    Comment


                      #55
                      my server is running - was able to load from faves...

                      Does NOT show in server browser i only get 9 CTF servers and mine isnt there.. after multiple refreshes, reloads, logins/outs.. same for other server types too. only a few servrs show up.

                      =

                      its still BROKEN

                      Comment


                        #56
                        it's after 8PM EST and I'm still not getting any servers

                        Comment


                          #57
                          Ditto...post 8 PM and still no servers...a TAD bit annoying as this would be why we all got the game...

                          Comment


                            #58
                            more servers seem to be appearing but its kinda hit n miss... seeing 60, then 3 in the same gametype one refresh after the other hopefully itll sort out soon!

                            Comment


                              #59
                              Still no servers when I do a server search for me either and my favorites list all still show the 9999 ping.

                              Comment


                                #60
                                try rightclicking the UT3 game exe then click run as administrator this works for me

                                Comment

                                Working...
                                X