Announcement

Collapse
No announcement yet.

Can't make up my Mind

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • replied
    How to turn off superfetch: http://www.google.ca/search?hl=en&q=...e+Search&meta=

    Leave a comment:


  • replied
    I looked for superfetch, I can't find it.

    Yes i believe it is spam botts, some weiner lately has come into a pub and asks who wants cookies then I can no longer play.
    I cant get the live online demos to play right, I can make the demos play while I am hosting a match with bots, but nothing live.
    I was running a demo 1 match and bombs were dropping on me I couldnt see from where, I really wanted to go back and see WTF.

    Leave a comment:


  • replied
    Originally posted by Tweakd View Post
    Nothing wrong with Vista so i doubt its that.
    Sounds like SPAMBOTS, MALWARE, and VIRUSES to me. They come preloaded on most new computers and devices that you connect to your computer. Vista makes it even easier.

    Leave a comment:


  • replied
    Try turning off SuperFetch and see what happens.

    Leave a comment:


  • replied
    Oh my, well 1 of my many problems is shadows......

    http://www.veoh.com/videos/v6515966JPBjbm9t

    looks like that. I also see FOV change on me allot, my karma level seems to go to extremes, normally the suckiest extreme.

    i think I fixed it for now, I uninstalled ati tool, quik time, and deleted all the files in Mygames/Unreal tournament 3/UTgame/config.

    Sometimes just doin this doesn't work.

    I made another new maps video, I used fraps, WMM - saved as Windows media HD for Xbox 360. Didnt have to encode it at all after that just uploaded to veoh and bang it works, great size and quality.( this last video I turn the world and textures down to 3)

    http://www.veoh.com/videos/v6513697PqMwBwCR

    I may be popping around online looking for live servers with custom maps to capture.
    I also see a thread started with custom maps all grouped together I have to get in there and download me some maps. :P

    Leave a comment:


  • replied
    Notice you've got Vista Ultimate, I have Vista and there seems to be a boost from dL/installing sp1- not with maximum framerates but with the critical minimum ,ie. the game doesn't seem to tank fps wise, as it did before in heavy action. Although I don't know if it's related, the nvidia 169.28 driver started crashing my PC after installing it (maybe coincidence) I rolled back to 169.25 and it has been stable...so far

    Leave a comment:


  • replied
    do you always play online? because it might be your internet connection, i get the same thing, also, next time that happens, run task manager, click processes, and seewhats getting the most CPU attention, if it's an idle program, and not something necissary, just close it, that happens to me sometimes, too, but i nvr have any probs during single player, or after i turn off unnecissary programs, it's better, 4 a while, and if u accidentally turn off something that you do need, just restart ure comp.

    Leave a comment:


  • replied
    I have tried everthing, Only a reload will fix fully. Ati tool gets messed up, sometimes if I reload ati drivers and tool its kinda fixed?

    I'll give up system specs...

    Asus p5b vista edition mobo, 2.4 quad core, 2 gig 800 mghz kinston hyperX, Hd3870 sapphire, Vista Ultimate. 800 watt Thermaltake powersupplie. In an Thermaltake Armor case with 250cm fan on side.

    have 8.3 ati drivers, ati tool 0.27b4(just to make gpu fan work), no anti virus(I never get 1 anyway when I check) besides I can tell if something fishy is going on.
    I hardly have anything installed, but I am right now going to remove quik time and the apple software.

    I did make a set of full system back up disks, but I can't get those suckers to work right, YET. I will try after I can't stand the lag anymore.

    It does suck wiping hard disk every 2 weeks, I have lost all kinds of good stuff, oh well.

    That video was made using fraps, game at full detail and resolution(1680x1024).
    the Fps will drop down to 30 when capturing. I do fight a Performance monitor time to time while capturing but basically it will stop once it realizes I need the space to do what I am doing-(get me?).

    I swear my problem is a super smart crazy pc coder that hates me, or its ut3 themselves trying to get rid of me, lol.

    I will reload again and maybe get another video knocked out of the new maps. I have plenty more UT3 techno/Industrial tracks<tanks Brad Geeeeeee>

    I really like the Saints and Sinners server, it runs great and fast.

    Leave a comment:


  • replied
    Originally posted by mobusta View Post
    UT3> Everything

    :P
    +1 , although i highly recommend sex too.

    Leave a comment:


  • replied
    UT3> Everything

    :P

    Leave a comment:


  • replied
    I have never heard of this type of performance issue but I agree with the previous post in that it could be programs you run in the background. i would run the game after shutting down as many programs as needed.

    How much RAM do you have? What type of PC/CPU? have you tried the UT3 Tweak Guides?

    Leave a comment:


  • replied
    2k4 has vastly more features and functionality.

    Ut3 has vastly more enjoyable and balanced gameplay. Opinion, of course.

    Leave a comment:


  • replied
    Nothing wrong with Vista so i doubt its that.

    Leave a comment:


  • replied
    Make sure you've tried different drivers and all the listed INI fixes. It might be Vista, but that's unlikely at this point. If that doesn't work, it could just be the game (which it is 20% of the time).

    Leave a comment:


  • replied
    Run gpuz and see if your card is running at the advertised specs. Also make sure that no program is hogging your cpu in the background while playing.

    Leave a comment:

Working...
X