Announcement

Collapse
No announcement yet.

Ut3 + X-Fi give away, even though they dont work

Collapse
This topic is closed.
X
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

    #16
    Originally posted by Scheibenwischer View Post
    Humm, my UT3 works perfect with my X-FI under WinXP, even though i enabled OpenAL...
    Which model do you have btw? I am using an X-FI Fatality Champion with the 64mb x-ram... I dont think anyone with the 64 mb's of x-ram has been able to use OpenAl, but i would love to be proven wrong.

    Comment


      #17
      Oh, i see, its the Fatality-stuff, my fault. I dont have a Fatality, so OpenAL works fine.
      Btw, whats the OpenAL for? I activated it, but i dont hear a real difference.

      Comment


        #18
        Anyone know the specs of that machine or is it just the case + Soundcard + UT3?

        Comment


          #19
          Originally posted by Giggity View Post
          Anyone know the specs of that machine or is it just the case + Soundcard + UT3?
          Just the case,soundcard and ut3

          Comment


            #20
            ill still take it mwhaha

            Comment


              #21
              5 Euro, last bid! (thats about 7.36 US-$ or 805 Yen!)

              Comment


                #22
                See it on the positive side, that x-fi card does work perfect with other games

                Comment


                  #23
                  I have an X-FI and it sound great. So what of if X-FI is not supported. Daddy Mark Rein said there would be DX10 support well hehehe its still not in the game hehehehe. So what else is new lol

                  Comment


                    #24
                    It seems that the Issue only happens on the Fatality-Editions, the ones with the 64MB X-Ram-Stuff on it.
                    (Ironic that the slower, cheaper Models work better then the Elite-stuff.)

                    Comment


                      #25
                      Originally posted by Scheibenwischer View Post
                      It seems that the Issue only happens on the Fatality-Editions, the ones with the 64MB X-Ram-Stuff on it.
                      (Ironic that the slower, cheaper Models work better then the Elite-stuff.)
                      Everybody knows that this stuff is made for 1337 h4ck3r5™ and if you are not a 1337 h4ck3r5™, you should not get a 1337 57uff™ !

                      Comment


                        #26
                        Replacing the Letters on your Keyboard with numbers would not make it run. Maybe if we glue some of the Numbers on the Sound-card, so that everyone can see the 1337-stuff (h4h4, 1007 is 4 fr33!!1).

                        Comment

                        Working...
                        X