Announcement

Collapse
No announcement yet.

Demo Playback Messed Up?

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • replied
    I have the same problem, and always heard the demo playback beginning a good 20 seconds before the map had finished loading ... odd, and it should be fixed.

    Also, I've experienced issues with vehicle turrets - during demo playback they don't rotate to point in the direction I was facing in-game, they just point in the direction they were in before I got in the vehicle...

    Epic, fix this in the next patch, thanks!

    ~Jubis

    Leave a comment:


  • replied
    Originally posted by Mysterial View Post
    If you turn off custom characters in the menus, does that fix the problem?
    Yep, that fixed the problem. Thanks...

    I guess I'll just leave off custom characters. I don't think I need that on anyways.

    Leave a comment:


  • replied
    If you turn off custom characters in the menus, does that fix the problem?

    Leave a comment:


  • replied
    well, my ut can't connect to the internet for some reason or another, so mine was offline, and it started like halfway into my match.

    Leave a comment:


  • replied
    Is this on or offline?

    Leave a comment:


  • replied
    i had the problem too, dunno why it does it.

    Leave a comment:


  • started a topic Demo Playback Messed Up?

    Demo Playback Messed Up?

    Sometimes I rec demo's but now when I watch them it doesn't start at the beginning of the round. It starts like 45 seconds into the round. I wonder if the patch messed it up because it use to work.

    Anybody else running into the same problem?
Working...
X