Announcement

Collapse
No announcement yet.

Demo Playback Messed Up?

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

    Demo Playback Messed Up?

    Sometimes I rec demo's but now when I watch them it doesn't start at the beginning of the round. It starts like 45 seconds into the round. I wonder if the patch messed it up because it use to work.

    Anybody else running into the same problem?

    #2
    i had the problem too, dunno why it does it.

    Comment


      #3
      Is this on or offline?

      Comment


        #4
        well, my ut can't connect to the internet for some reason or another, so mine was offline, and it started like halfway into my match.

        Comment


          #5
          If you turn off custom characters in the menus, does that fix the problem?

          Comment


            #6
            Originally posted by Mysterial View Post
            If you turn off custom characters in the menus, does that fix the problem?
            Yep, that fixed the problem. Thanks...

            I guess I'll just leave off custom characters. I don't think I need that on anyways.

            Comment


              #7
              I have the same problem, and always heard the demo playback beginning a good 20 seconds before the map had finished loading ... odd, and it should be fixed.

              Also, I've experienced issues with vehicle turrets - during demo playback they don't rotate to point in the direction I was facing in-game, they just point in the direction they were in before I got in the vehicle...

              Epic, fix this in the next patch, thanks!

              ~Jubis

              Comment

              Working...
              X