Announcement

Collapse

The Infinity Blade Forums Have Moved

We've launched brand new Infinity Blade forums with improved features and revamped layout. We've also included a complete archive of the previous posts. Come check out the new Infinity Blade forums.
See more
See less

User created content crashing PS3 (screenshot)

Collapse
X
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • User created content crashing PS3 (screenshot)

    Well, seems the mods may have been all too premature. I was just playing campaign mode, nearly done with a level. As as it was counting down...boom the game freezes on me. So I restarted the PS3, started the game back up and the first thing to appear was this.

    Sorry for the quality, but this was taken with my crappy camera off-screen.(click for bigger shot)
    [screenshot]http://i3.photobucket.com/albums/y66/Leukotic/user-crash1.jpg[/screenshot]

    And for the record. I have downloaded and imported all the available PS3 mods to date. So not sure which one may be causing it.

  • #2
    Originally posted by leukoplast View Post
    Well, seems the mods may have been all too premature. I was just playing campaign mode, nearly done with a level. As as it was counting down...boom the game freezes on me. So I restarted the PS3, started the game back up and the first thing to appear was this.

    Sorry for the quality, but this was taken with my crappy camera off-screen.(click for bigger shot)
    [screenshot]http://i3.photobucket.com/albums/y66/Leukotic/user-crash1.jpg[/screenshot]

    And for the record. I have downloaded and imported all the available PS3 mods to date. So not sure which one may be causing it.

    same here... is this normal??

    Comment


    • #3
      I don't think so. It hasn't happened to me before prior to importing the mods.

      I just hit yes to disable them...but when I use them now I gotta worry about the game freezing.

      Comment


      • #4
        Originally posted by leukoplast View Post
        I don't think so. It hasn't happened to me before prior to importing the mods.

        I just hit yes to disable them...but when I use them now I gotta worry about the game freezing.
        should I delete and install again?

        Comment


        • #5
          Originally posted by MAXIMUS_90 View Post
          should I delete and install again?
          I dunno...waiting for an answer from Epic or somebody else who knows of the problem.

          Comment


          • #6
            Sounds like we are beta testers.

            Comment


            • #7
              No, the PC version was and still is the beta -_-

              Comment


              • #8
                I have all four maps so far installed, but not the mutator. I haven't encountered any problems as of yet, but I haven't spent a ton of time with them yet either. I'll see if anything pops up as I continue to play.

                Comment


                • #9
                  Oh I understand!

                  Comment


                  • #10
                    Originally posted by Morphias View Post
                    "It apperas that the game either lost power or crashed"

                    Isn't there something wrong with that statement,, LOST POWER should be removed.

                    Other then that, some content will only run on PC, I think epic know this.
                    You don't understand...the mods that I am using are the ones cooked to the PS3 by Mark himself. These are as official as they get. I didn't just put some mods in that weren't legit or anything (not like its even possible anyway)

                    Comment


                    • #11
                      Originally posted by leukoplast View Post
                      You don't understand...the mods that I am using are the ones cooked to the PS3 by Mark himself. These are as official as they get. I didn't just put some mods in that weren't legit or anything (not like its even possible anyway)
                      A guy in the other topic told me to delete it and install again...
                      I try...

                      Comment


                      • #12
                        Originally posted by LNYC999 View Post
                        Sounds like we are beta testers.
                        Originally posted by ShocKWav3 View Post
                        No, the PC version was and still is the beta -_-
                        quoted for truths
                        Ps3 and PC are the beta testers for the Xbox 360

                        Comment


                        • #13
                          Originally posted by MAXIMUS_90 View Post
                          A guy in the other topic told me to delete it and install again...
                          I try...
                          Hmm, well there is a few other people coming out of the cracks and making threads in various forums about this problem. So its probably bound to happen to everybody who installed any mods.

                          With one guy his system freezes periodically with this same prompt before entering the game after restart.

                          Something went wrong with the mod cooking.

                          Comment


                          • #14
                            My PS3 has crashed 4 times tonight while attempting to join a UTIII Vehicle CTF game. The only successful login I've had tonight was to a Warfare game. Not sure if the game type makes a difference. Up until now, my PS3 hadn't crashed while playing UTIII at all.

                            When selecting a server to join, the initial loading screen shows some progress bars and then it freezes completely. I have to use the front standby power to reset the console (haven't resorted to turning it off from the back yet).

                            This afternoon, I installed the Elevation mod and hadn't played it at all nor attempted to join a server using it. When restarting UTIII I was prompted that it has crashed and asked if I wanted to disable user created content... the most recent time, I said "yes" and then tried to access another VCTF game and it crashed yet again.

                            I deleted the mod and was able to connect to the first VCTF game I tried. I'm not going to install any mods until I see a patch for this issue.

                            Comment


                            • #15
                              Originally posted by gwar9999 View Post
                              My PS3 has crashed 4 times tonight while attempting to join a UTIII Vehicle CTF game. The only successful login I've had tonight was to a Warfare game. Not sure if the game type makes a difference. Up until now, my PS3 hadn't crashed while playing UTIII at all.

                              When selecting a server to join, the initial loading screen shows some progress bars and then it freezes completely. I have to use the front standby power to reset the console (haven't resorted to turning it off from the back yet).

                              This afternoon, I installed the Elevation mod and hadn't played it at all nor attempted to join a server using it. When restarting UTIII I was prompted that it has crashed and asked if I wanted to disable user created content... the most recent time, I said "yes" and then tried to access another VCTF game and it crashed yet again.

                              I deleted the mod and was able to connect to the first VCTF game I tried. I'm not going to install any mods until I see a patch for this issue.
                              Its just a default message for when you exit the game while its loading a map. Nothing to worry about. The game crashed before the mods, it crashes when there is connection problems.

                              Comment

                              Working...
                              X