Announcement

Collapse
No announcement yet.

Crash Just Before Multi-Player Load Finishes

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

    Crash Just Before Multi-Player Load Finishes

    I am running an XP Service Pack 2 1+Gig Ram Nvidia 7900GS 1.8 Dual and getting lock-up crashes just before Multiplayer finishes loading. It seems to happen more with servers that have a lot of people on it. I sometimes get a UT.exe error message but I can't send it, because system lock-up. I have latest drivers Windows updates and patch doesn't help.

    #2
    Same.

    Specs:
    Celeron D @ 3.1Ghz
    512DDR ram @384Mhz
    Geforce 6600 @ 445Mhz core/640Mhz ram
    Windows XP SP2 (Ram optimised to use 90-100mb ram total)
    Windows XP SP3 beta RC7 v3280 (Ram optimised as well)
    Forceware 169.21beta
    UT3 patch 1.1

    Changing the Windows to XP SP2 or SP3 does not help. Changing nvidia drivers ALSO doesn't help the problem. -->Game related.

    Comment


      #3
      Same.
      winxp2,
      newest drivers,
      patch 1.1,
      2.2 dualcore,
      2 GB Ram,
      Geforce 8600M GT

      Works fine for CoD4 and other 3D games.
      Singleplayer runs smooth, Multiplayer crushes no loading.
      I think its a ut3 specific problem.

      Comment


        #4
        Same. Happen to me often on the BattleRPG Warfare Server.

        There are 2 Crashdump files in the Logfolder, these were created after the crash. Will these help epic to locate/fix the problem?

        Comment

        Working...
        X