Announcement

Collapse
No announcement yet.

Crappy performance - uber system

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • replied
    It really helped me to restart the computer. I was playing at 14-15 fps on my old rig and restarted to play at 30-35. Needless to say it made ma happy.

    Leave a comment:


  • replied
    Originally posted by Fjelltroll View Post
    me never lags, im running XP...
    Yeah. I'm thinking of uninstalling Vista and replacing with XP because my current performance is unacceptable. I'm dropping to <25fps with these specs.

    E6850
    8800 GTX
    2GB RAM
    32bit Vista

    Leave a comment:


  • replied
    I am running at 2560x1600

    Vivid Post effects
    LVL 4 Texture and World Detail (Can't tell the difference between 4 and 5 in these categories)

    And getting a solid 40-45 FPS


    C2D @ 3.2 GHZ
    2 GB 800MHz DDR2 Ram
    SLI 7900 GTX 512 RAM
    X-FI Soundblaster

    Leave a comment:


  • replied
    Current Rig Setup...

    P4 2.5GHz ( 533MHz FSB ) | M/B i865PE Chipset !!
    1GB Ballistix ( CL 2 2 2 7 )
    Giga-Byte 6600GT 128MB ( Not OC )
    XP Pro SP2

    Downloaded and installed last night with no problems.
    Initial loading takes a bit of time...about 30 secs.
    In-game menu scrolling good. In-game load times faster than UT2k4.
    Crash issues with DM-Heatray, with error messages pertaining to kernel32.dll and ut3demo, on occasion.
    DM-Shangrila plays no problems !!
    Average standing FPS via FRAPS, 40 - 50 fps. In-game is about 30 - 35 fps !!
    In all, not bad so far

    -Peeace-

    Leave a comment:


  • replied
    My system is similar and I run the game smooth as hell.

    AMD 64 X2 6000+
    4 GB DDR2 RAM
    XFX 640MB 8800GTS
    Vista HP x64

    Have absolutely no problems maxing any game at the moment with no hitches.

    Leave a comment:


  • replied
    Originally posted by SoCo View Post
    My specs:
    AMD Athlon(tm) 64 X2 DualCore Processor 4200+ 2.21GHz,
    2.00 GB RAM (DDR2)
    NVIDIA GeForce 7300 GT 512MB.


    The game only runs smooth on Resolution 800x600 World Detail 1, Texture Detail1. WTH O.o!!!!!
    Well, I thats what you get for owning that card.


    It sickens me.


    *looks down upon*


    It cant run CSS that well so UT3. Ouch


    Leave a comment:


  • replied
    My specs:
    AMD Athlon(tm) 64 X2 DualCore Processor 4200+ 2.21GHz,
    2.00 GB RAM (DDR2)
    NVIDIA GeForce 7300 GT 512MB.


    The game only runs smooth on Resolution 800x600 World Detail 1, Texture Detail1. WTH O.o!!!!!

    Leave a comment:


  • replied
    Im not sure if this applies to you but take a look here:

    http://utforums.epicgames.com/showthread.php?t=579276

    Some of us are having problems with the FPS dropping when exiting the game and restarting again. The only solution is to restart the PC.

    Leave a comment:


  • replied
    me never lags, im running XP...

    Leave a comment:


  • replied
    This game just seems to be a massive cpu hog. I'm having laggy fps with my Intel Dualcore 2,8ghz, 1g 800mhz dd2, gf7950gtx. No way to get the fps better from graph settings.

    Leave a comment:


  • replied
    lol M$ has nothing to do with it. They probably don't care.

    Leave a comment:


  • replied
    as usual it seems to be vista. No other explanation for it. Epic and Microsoft better get with it.

    Leave a comment:


  • replied
    AMD X2 4600+ Dual core 2.4GHz
    2GB DDR2 667MHz RAM
    Gainward Bliss Golden Sample edition 7950GT 512MB (pre-overclocked)

    With medium high settings at 1152x768 I was getting good frame rate - usually 45+

    Leave a comment:


  • replied
    Originally posted by Spaz View Post
    I'm running Vista x64 and getting around 20-40 FPS at 1280x1024. This seem to be normal for a lot of 7800 owners.
    I get the same thing but at every resolution from lowest to 1680x1050.

    Leave a comment:


  • replied
    Intel Core2 2.13ghz
    2gigs of ram
    Windows XP
    xfx Geforce 8500 GT

    and iam running around with a 20-40 fps too.

    assuming its around there since i dont know how to show the fps stats

    Leave a comment:

Working...
X