Announcement

Collapse
No announcement yet.

Crappy performance - uber system

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

    #16
    My specs:
    AMD Athlon(tm) 64 X2 DualCore Processor 4200+ 2.21GHz,
    2.00 GB RAM (DDR2)
    NVIDIA GeForce 7300 GT 512MB.


    The game only runs smooth on Resolution 800x600 World Detail 1, Texture Detail1. WTH O.o!!!!!

    Comment


      #17
      Originally posted by SoCo View Post
      My specs:
      AMD Athlon(tm) 64 X2 DualCore Processor 4200+ 2.21GHz,
      2.00 GB RAM (DDR2)
      NVIDIA GeForce 7300 GT 512MB.


      The game only runs smooth on Resolution 800x600 World Detail 1, Texture Detail1. WTH O.o!!!!!
      Well, I thats what you get for owning that card.


      It sickens me.


      *looks down upon*


      It cant run CSS that well so UT3. Ouch


      Comment


        #18
        My system is similar and I run the game smooth as hell.

        AMD 64 X2 6000+
        4 GB DDR2 RAM
        XFX 640MB 8800GTS
        Vista HP x64

        Have absolutely no problems maxing any game at the moment with no hitches.

        Comment


          #19
          Current Rig Setup...

          P4 2.5GHz ( 533MHz FSB ) | M/B i865PE Chipset !!
          1GB Ballistix ( CL 2 2 2 7 )
          Giga-Byte 6600GT 128MB ( Not OC )
          XP Pro SP2

          Downloaded and installed last night with no problems.
          Initial loading takes a bit of time...about 30 secs.
          In-game menu scrolling good. In-game load times faster than UT2k4.
          Crash issues with DM-Heatray, with error messages pertaining to kernel32.dll and ut3demo, on occasion.
          DM-Shangrila plays no problems !!
          Average standing FPS via FRAPS, 40 - 50 fps. In-game is about 30 - 35 fps !!
          In all, not bad so far

          -Peeace-

          Comment


            #20
            I am running at 2560x1600

            Vivid Post effects
            LVL 4 Texture and World Detail (Can't tell the difference between 4 and 5 in these categories)

            And getting a solid 40-45 FPS


            C2D @ 3.2 GHZ
            2 GB 800MHz DDR2 Ram
            SLI 7900 GTX 512 RAM
            X-FI Soundblaster

            Comment


              #21
              Originally posted by Fjelltroll View Post
              me never lags, im running XP...
              Yeah. I'm thinking of uninstalling Vista and replacing with XP because my current performance is unacceptable. I'm dropping to <25fps with these specs.

              E6850
              8800 GTX
              2GB RAM
              32bit Vista

              Comment


                #22
                It really helped me to restart the computer. I was playing at 14-15 fps on my old rig and restarted to play at 30-35. Needless to say it made ma happy.

                Comment

                Working...
                X