Announcement

Collapse
No announcement yet.

Scrollbar Disappears when trying to select Sprite Materials

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

    Scrollbar Disappears when trying to select Sprite Materials

    Is there ANY other ****ing way to scroll in the generic browser?

    Any time I try to change the material for a particle emitter, the scrollbar disappears and I am FORCED to use only the top few that happen to show up, unless by hapenstance I managed to memorize the names of every material in every package... This is complete and total bull****... Thanks for the tool Epic, but what ****ing good is it if it doesn't ****ing work for 75% of the people trying to use it?!!


    #2
    The scroll bar...the scroll wheel of your mouse...click and drag the mouse. All of these should scroll the preview window of the Generic Browser.

    Comment


      #3
      Nah, once the bar disappears, I lose all ability to scroll with the mouse, wheel, click and drag... :/

      Comment


        #4
        I don't know what to tell you. I've never seen nor heard of the scroll bar disappearing in the Generic Browser that I can remember.

        Comment


          #5
          I'll take a screen next time, happens to me alot, unfortunately...

          Seems to be the most common bug I have, other than the grid not showing up, but once I get my new vid card installed, that should be fixed (Using PNY nVidia GeForce 6200 (256MB) right now, have a BFG Tech nVidia GeForce 7300 GT (512 MB) but can't use it til i get a new Power Supply )...

          Oh well, gonna get that dual core Opteron board I been looking at and start piecing together another 'puter... That'll take some time, but hopefully by the time I get that beast together, UT3Ed will have some good patches...

          Comment


            #6
            [shot]http://i134.photobucket.com/albums/q117/hottingoth/MissingScrollbar.jpg[/shot]

            Here's a screen of the issue, doesn't always come up when I try to get sprites, it's seemingly random when it happens. No way to fix it but to close the editor, and sometimes that doesn't work and I have to completely restart my computer...

            What a pain is the ****... EPIC please fix the **** editor!!!!!!!!!!

            Comment

            Working...
            X