Announcement

Collapse

The Infinity Blade Forums Have Moved

We've launched brand new Infinity Blade forums with improved features and revamped layout. We've also included a complete archive of the previous posts. Come check out the new Infinity Blade forums.
See more
See less

InEditor play starts paused?

Collapse
X
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • InEditor play starts paused?

    When i try to playtest my map in the editor it starts paused, and I have no idea how to unpause. Any1 have the same problem?

  • #2
    Same prob here as well.

    Comment


    • #3
      Did you try saving the map as DM-"Name" beforehand?

      Comment


      • #4
        This only happens to me when I do extensions other than DM, such as CTF. Wierd.

        Comment


        • #5
          you guys have a player start in the map? with a rebuild all after placing it? are you choosing the "play level from here"? or the Joystick?

          Comment


          • #6
            I have already created two levels and then started a new one... With this third map I can't play level. I have done nothing different from the other two levels. OH! I did patch the game with Patch1 beta2...

            Comment


            • #7
              Originally posted by snilloconator View Post
              I have already created two levels and then started a new one... With this third map I can't play level. I have done nothing different from the other two levels. OH! I did patch the game with Patch1 beta2...
              bad.... its the beta patches causing this. Thats why they are beta.

              Comment


              • #8
                I'm having the same problem here with patch 1 beta2, don't know if it worked before.

                Comment


                • #9
                  Yeah regardless of what I do not able to play and the only thing I have done since is install the patch... OK I'll wait for a new patch or just reinstall.... GOSH!

                  Comment


                  • #10
                    Why reinstall? You can just apply the Beta-1 patch.

                    Comment


                    • #11
                      Originally posted by WGH View Post
                      Why reinstall? You can just apply the Beta-1 patch.
                      Beta 1 patch over the existing patch?
                      Hmmmm never done that before.... Doesn't sound like good practice.

                      Comment


                      • #12
                        Originally posted by snilloconator View Post
                        Beta 1 patch over the existing patch?
                        Hmmmm never done that before.... Doesn't sound like good practice.
                        That way it works perfectly here. Beta2 is a no-go if you want to run your map from the editor.

                        Comment


                        • #13
                          so this is really caused by the beta2? weird...
                          well i'm having the same problem right now which is kind of annoying cause i'm just starting my map and i want to make sure i've got the scaling correct so i really need to see it ingame

                          Comment


                          • #14
                            Yep, it's the beta 2 patch, I had the same problem:

                            http://utforums.epicgames.com/showthread.php?t=590246

                            Comment

                            Working...
                            X