Announcement

Collapse
No announcement yet.

UT3 Model, Rose [Pics] [Alpha]

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

    UT3 Model, Rose [Pics] [Alpha]

    Edit*

    The new links have been added, now with the Localization folder.

    Name: Rose
    Version: [Alpha] v0.01
    Compatibility: Latest patch
    Description: One of my projects for Uni, an Original custom character with 2 extras
    Comments: Hi, I'm still pretty new to UT3, this can be classified as my first real custom character. Every thing seems to be working fine, apart from one thing, for some strange reason one of my helmets goes black , am still working on this issue and will update asap, it works fine regardless. Please give feedback on your thoughts =] (its the full face mask that works, and yes i set the material ID to 1 before exporting to Ut3 )
    Screenshot:

    [shot] [/shot]

    [shot]http://img35.imageshack.us/img35/8238/rosescreenshot2.jpg[/shot] [shot]http://img859.imageshack.us/img859/453/rosescreenshot1.jpg[/shot]


    Credits: Geodav and Camink for their awesome tuts, saved me many times .
    Download:

    Gamefront:
    http://www.gamefront.com/files/20191545/Rose_Lotus.rar

    Hotfile:
    http://hotfile.com/dl/113347732/c58a...Lotus.rar.html

    Edit*

    The new links have been added, now with the Localization folder.

    #2
    nice! Its a bit overblooming isnt? maybe dont bite me XD

    Comment


      #3
      Originally posted by DarkSonny07 View Post
      nice! Its a bit overblooming isnt? maybe dont bite me XD
      Thanks for the reply, yeah, it is a bit too shiny. I figured that no one would notice ... *Bites DarkSonny* hahaha just playing, i will fix that asap, don't wanna blind people, although it doesn't seem to be too much of a problem... i hope

      Comment


        #4
        Hi ! Nice model for your first try !

        For your helmet, this is strange specially when we look your 1st screenshot the helmet is ok ! Anyway do you know this tuto : http://www.neomagination.com/downloa...utorial_lg.pdf
        Because you put many "custom structure name in your package" but I dont know what is really your problem with the helmet.

        Also in your UTCustomChar.ini :

        +Characters=(CharName="Rose",Description="<Strings :Rose2.CharLocData.Rose2_Description>",CharID="Z", Faction="Ironguard",PreviewImageMarkup="<Images:Ro se2.Roseportrait>",CharData=(FamilyID="LOTU",HeadI D="Z",TorsoID="Z",ShoPadID="Z",bHasLeftShoPad=true ,bHasRightShoPad=true,ArmsID="Z",ThighsID="Z",Boot sID="Z"),AIData=(Tactics=1.0, StrafingAbility=1.0, Accuracy=0.5,FavoriteWeapon="UTGame.UTWeap_RocketL auncher"))

        You can remove "<Strings:Rose2.CharLocData.Rose2_Description> " by "blabla" or put the UTGameUI.int file (missing) with the description:

        [CharLocData]
        Rose2_Description=blabla

        Best regards

        Comment


          #5
          Originally posted by Zephyr View Post
          Hi ! Nice model for your first try !

          For your helmet, this is strange specially when we look your 1st screenshot the helmet is ok ! Anyway do you know this tuto : http://www.neomagination.com/downloa...utorial_lg.pdf
          Because you put many "custom structure name in your package" but I dont know what is really your problem with the helmet.

          Also in your UTCustomChar.ini :

          +Characters=(CharName="Rose",Description="<Strings :Rose2.CharLocData.Rose2_Description>",CharID="Z", Faction="Ironguard",PreviewImageMarkup="<Images:Ro se2.Roseportrait>",CharData=(FamilyID="LOTU",HeadI D="Z",TorsoID="Z",ShoPadID="Z",bHasLeftShoPad=true ,bHasRightShoPad=true,ArmsID="Z",ThighsID="Z",Boot sID="Z"),AIData=(Tactics=1.0, StrafingAbility=1.0, Accuracy=0.5,FavoriteWeapon="UTGame.UTWeap_RocketL auncher"))

          You can remove "<Strings:Rose2.CharLocData.Rose2_Description> " by "blabla" or put the UTGameUI.int file (missing) with the description:

          [CharLocData]
          Rose2_Description=blabla

          Best regards
          Thanks for the feedback, i am at fault, completely forgot to add the "localization" folder, thanks a bunch for that Zephyr, will repost the updated file in a bit.

          its not exactly my first model (my second actually), but its the first in engine , i actually did follow the tutorial on the link you sent before.. maybe there is something i missed, will run through it again.

          Many thanks!

          Comment


            #6
            nice model! waiting for the final version
            gamefront says that file seems to be missing, so i uploaded it to the mediafire

            Comment

            Working...
            X