Announcement

Collapse
No announcement yet.

Galtanor's Invasion [Beta][Pics][Updated 10/26/2008][v022][Patch 1.3]

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • replied
    Originally posted by Cyzmyass View Post

    Conclusion: Having map specific waves in the ini screws up the way the game looks for default wave config.

    Can any1 else confirm this?
    I had to go back to default ini last night because my custom waves were terminating on the second or third wave of each map. I could not find ANY evidence of the cause in my server log either. I ended up renaming the "WAR" wave to "Default" and removing the others from the ini. I was also experimenting with the sentinel upgrade mutators at the same time, so they might have contributed to the issue somehow.

    **EDIT** Come to think of it the server was running fine with just the "sentinel" mutator running, I didn't start experiencing issues until the 3 new "upgrades" mods for the sentinel cannon were added. Removing the mutators alone did not fix the issue though.

    I did find a few errors I'd like to see leave my server log if you have any ideas.

    Code:
    ScriptWarning: MonsterMagmaBones VCTF-CanalWarfare.TheWorld:PersistentLevel.MonsterMagmaBones_3 (Function UTGame.UTPawn:TakeDrowningDamage:0047) Accessed None 'Controller'
    
    Log: Missing cached shader map for material M_FX_SnowDecal_FadeViaDissolving
    Log: Missing cached shader map for material M_CH_Gibs_Gore_fakelit
    Log: Missing cached shader map for material M_FX_Snowsplatter
    Log: Missing cached shader map for material M_FX_Snowflakes
    
    Log: Missing cached shader map for material MT_InfGreen
    Log: Missing cached shader map for material MT_Gore
    Log: Missing cached shader map for material MT_Harm
    Log: Missing cached shader map for material MT_Infinity
    Log: Missing cached shader map for material MT_Blood
    Log: Missing cached shader map for material MT_BioYellow
    Log: Missing cached shader map for material MT_BioBlue
    Log: Missing cached shader map for material MT_BioRed
    Log: Missing cached shader map for material MT_LiquidOrange
    Log: Missing cached shader map for material MT_Quick
    Log: Missing cached shader map for material MT_LiquidWhite
    Log: Missing cached shader map for material MT_LiquidRed
    Log: Missing cached shader map for material MT_Protection
    Log: Missing cached shader map for material MT_LiquidPurple

    Leave a comment:


  • replied
    v20 wave selection is broken

    I have done some testing, went back to original v20 wave ini, even with skeleton random wave option deleted from UTGaltanorsInvasion.ini the skeleton wave would still load as a random wave option on maps.

    The game is ignoring what waves you specify in UTGaltanorsInvasion.ini and basically looks at all waves available in wave ini.

    Next test, i removed all my map specific waves and left only my custom default wave setup from v18, it WORKED!

    Next i added my arena wave setup to the ini, this time when i loaded up deck, instead of my custom default wave, i got the hardcoded 2 wave failsafe loaded, i then loaded arena map and my custom arena waves worked fine.

    Conclusion: Having map specific waves in the ini screws up the way the game looks for default wave config.

    Can any1 else confirm this?

    Leave a comment:


  • replied
    Originally posted by Galtanor View Post
    Ok, added to brainstorming page.

    Other news: I have decided that in is probably in our best interest to move to a forum were we can post different threads for different questions/issues/bug reports/feature requests... I seriously doubt Epic will make a section just for us, but you never know.. =P ModDB.com has a forum I can add to the project there. Also beyondunreal.com hosts several UT mod threads and may be willing to host one for Galtanor's Invasion... What do you all think?

    - Galtanor
    I think this is a nice idea, i think is better for us can make some diferent threads of your mod.
    If you canĀ“t make this where you want i can bring my webpage and put you as moderator .
    My webpage is www.servidoresunreal.com
    I make this webpage for put downloads news and forum.
    Initial was for my ut2k4 rpg invasion server and ut3 galtanors rpg invasion server and dont have much things at this moment (need more time for all lol), but if you want you have this site

    In the other cuestion of my problem i have downgrader to patch 1.2 and galtanors v0.20, at the moment goes fine but i have to test more.
    I also have some battle rpg, speed mod, sentinels beta6 and more custom maps
    The ip is 62.75.202.132:7777 is someone want to test, now is with default waves but i have to make some changes in it.

    Leave a comment:


  • replied
    Originally posted by GUPraeToriaN View Post
    LOL yeah it would...actually i was thinking about a space saucer or something that would shoot dakrwalker beams (like on the original darkwalkers) and also have some type of gravity thing that would suck players up then take them to a really high height then drop them and the player would fall to thier death...i was also thinking about this one movie called kill dozer i watched when i was a kid.it was about this bull dozer that came to life and started crushing people and stuff...i think it would be sort of fun to have a dozer in thier maybe with the speed of the tank & have it set to where it runs over players and bots...
    Ok, added to brainstorming page.

    Originally posted by gaunlet View Post
    Hello to all people
    I am new in this forum but there are some time i have a galtanors invasion server.
    Now i have updated my linux server to patch 1.3 (in linux is beta) and updated galtanors invasion to v020.
    When i go to start the server crash always, i have made a fresh install and always the same. this error is in the logs.
    Unfortunately I have no experience running UT3 under Linux, so we will have to rely on those who do to comment.

    Originally posted by vZv View Post
    2 Galtanor
    Agent Smith for Invasion = COOL, we need a lot of Smit's, and also, why nobody havent sayed this before, why don't you make something like Alien, I dont mean totally copy it, but to make something quite same feasome/awesome to frag...
    Evil Engine originally hinted he would let us use the alien model he was working on. (I dont think he outright said he would let us, but said he was open to the idea.) However, it seems that for the moment he has been working on other projects and the alien model has been put aside.

    One of the problems with adding stuff like that is that I am not a modeller. Outside of making simple shapes for maps, I am not good at all. So, unfortunately, ideas like this will have to wait until someone is willing to make the model and let us use it.

    Originally posted by Cyzmyass View Post
    Help, cant get my default waves to load.

    Im using my v18 ini files with v20, i removed the defaultclass value from wavetable 1 as it is no longer needed, my waves should all be compatible with v20 now.

    My waves work when loading up map specific waves from:
    [DM-GladiatorArena_Beta_V4 InvWaveManager]

    But when loading for maps that i have not specified a wave configuration for, my default waves are not being loaded from:
    [DEFAULT InvWaveManager]

    Instead i get a 2 wave invasion match being loaded up:
    wave1=hammerkrall,gunslinger,minimouse
    wave2=shockingmouse,minimonkey,?

    Is this some hardcoded default wave setup that loads if there is a problem finding the default wave ini?

    ; list for random waves
    RandomWaveNames="DEFAULT"
    RandomWaveNames="RODENTS"
    RandomWaveNames="SKELETONS"
    I noticed that there are now random wave options in the invasion ini, i deleted those to try and force my default waves to load but still no luck. I can only get map specific waves working, any1 else have the same trouble specifying a default wave setup?
    Yes, that is a basic wave when the game can not load the default wave. The RandomWaveNames are there to provide some diversity to the waves with out trying to cram all the monsters in a long wave setup. You can remove them with no problems. You should still have a default wave setup. If it is not loading, please post or send me the wave config and I will take a look at it.

    ---

    Other news: I have decided that in is probably in our best interest to move to a forum were we can post different threads for different questions/issues/bug reports/feature requests... I seriously doubt Epic will make a section just for us, but you never know.. =P ModDB.com has a forum I can add to the project there. Also beyondunreal.com hosts several UT mod threads and may be willing to host one for Galtanor's Invasion... What do you all think?

    - Galtanor

    Leave a comment:


  • replied
    Originally posted by Cyzmyass View Post
    Help, cant get my default waves to load.

    Im using my v18 ini files with v20, i removed the defaultclass value from wavetable 1 as it is no longer needed, my waves should all be compatible with v20 now.

    My waves work when loading up map specific waves from:
    [DM-GladiatorArena_Beta_V4 InvWaveManager]

    But when loading for maps that i have not specified a wave configuration for, my default waves are not being loaded from:
    [DEFAULT InvWaveManager]


    Instead i get a 2 wave invasion match being loaded up:
    wave1=hammerkrall,gunslinger,minimouse
    wave2=shockingmouse,minimonkey,?

    Is this some hardcoded default wave setup that loads if there is a problem finding the default wave ini?

    ; list for random waves
    RandomWaveNames="DEFAULT"
    RandomWaveNames="RODENTS"
    RandomWaveNames="SKELETONS"
    I noticed that there are now random wave options in the invasion ini, i deleted those to try and force my default waves to load but still no luck. I can only get map specific waves working, any1 else have the same trouble specifying a default wave setup?

    lol
    Its funny because now the gladiator map waves work but not the default ones! We had a problem getting map specific waves to work with my map online, but then i realized that it worked with the new INV version.
    Maybe my map its still the cause of problems, try it with making it without map specific waves. But then again my problem was only online and i guess you have your problem offline. I hope that helps ...its late

    Leave a comment:


  • replied
    Originally posted by Cyzmyass View Post
    btw for those that have not noticed, there is a new monster that has not been mentioned in the version update notes, its the megamechspider, a large motherspider that spawns minimechspiders, looks like a cool boss
    yes...i know...i was raped many,many times by them...but alteast when you kill one the small ones die along with the big one and you get nicely dropped items.

    Leave a comment:


  • replied
    btw for those that have not noticed, there is a new monster that has not been mentioned in the version update notes, its the megamechspider, a large motherspider that spawns minimechspiders, looks like a cool boss

    Leave a comment:


  • replied
    my default wave ini wont work

    Help, cant get my default waves to load.

    Im using my v18 ini files with v20, i removed the defaultclass value from wavetable 1 as it is no longer needed, my waves should all be compatible with v20 now.

    My waves work when loading up map specific waves from:
    [DM-GladiatorArena_Beta_V4 InvWaveManager]

    But when loading for maps that i have not specified a wave configuration for, my default waves are not being loaded from:
    [DEFAULT InvWaveManager]


    Instead i get a 2 wave invasion match being loaded up:
    wave1=hammerkrall,gunslinger,minimouse
    wave2=shockingmouse,minimonkey,?

    Is this some hardcoded default wave setup that loads if there is a problem finding the default wave ini?

    ; list for random waves
    RandomWaveNames="DEFAULT"
    RandomWaveNames="RODENTS"
    RandomWaveNames="SKELETONS"
    I noticed that there are now random wave options in the invasion ini, i deleted those to try and force my default waves to load but still no luck. I can only get map specific waves working, any1 else have the same trouble specifying a default wave setup?

    Leave a comment:


  • replied
    Power outage where our servers hosted, they will be back up over the weekend, in the meantime enjoy watching the rest of the Olympics ;p

    Leave a comment:


  • replied
    Im back

    The invasion server is still on v18, will be updated to v20 tonite, will also update sentinels from v5 to v6, the disturber is fixed now so can enable it again.

    I probably wont add the new instagib and lightning turrets yet since i have not play tested them yet for balance, i suspect the instagib one will be overpowered and kill bosses too easily but the lightning one should be cool.

    Leave a comment:


  • replied
    Originally posted by Nuky View Post
    haha that doll looks great !! Looking forward to getting blown by it
    snicker,snicker he said blown...
    LOL i got such a dirty mind

    Leave a comment:


  • replied
    haha that doll looks great !! Looking forward to getting blown by it
    I wish Cyz would come back from where ever he is, we need his server to be updated with latest versions ;(

    gaunlet: Yeah, all custom content (be it a mod, a map, or anything else) are not working with the beta linux patch, atm.

    microbious: I think you have no clue about Linux. We are talking about the Linux server. Also, that discussion should go somewhere else anyways.

    Leave a comment:


  • replied
    Originally posted by HTM~Minion View Post
    There are known problems with the linux server patch and custom content. Epic is aware of it, please be patient.



    microbious why must you criticize things you know nothing about? In an earlier post you made a racial comment about Asians making the monsters... I don't know about you but I don't know too many Asians named "Davidson". I think your point could be made without bringing race into the picture. Besides, where are YOUR monsters? You should be appreciative of those who have worked hard to get this mod where it is today unless you can do better yourself.

    Now you want to criticize gaunlet for using Linux? Have you ever used Linux microbious? Do you know how to run a server on Linux? Yeah... I didn't think so.

    If you don't have something constructive to add please add nothing at all. I have better things to do with my time than read your misspelled posts that contribute nothing.

    BTW if you click the download link on the first page you'll get version 20, Galtanor forgot to update the post to reflect the correct version number.
    Thanks for the info of the beta patch, i go to downgrade to patch 1.2 amd galtanors v019.
    I know than linux dont have much games support but is only for client not for server, i have 3 years with ut2004 invasion server and now with ut3 in linux and always goes fine.
    I dont want to rent a windows server because here in europe is expensive and linux goes fine lol

    Leave a comment:


  • replied
    I hate ppl as much as you do and i did exact same thing (maybe not as much but am getting there) to prove my hate to everyone playing my servers or visiting my site.
    You just happened to love me more that you love everyone else thats all.
    Personally i dont care what other ppl think or say about me and if you are as nice as you say you are than you should be able to keep it you yor self as well.

    Everyone has a right for speech Galtanor, dont be hating lol

    Leave a comment:


  • replied
    Originally posted by microbious View Post
    You just hate ppl dont you ?
    Yes I do, that is why I helped start Community Reload a few years back to help UT2004 players that wanted to raise thier skill level. If you notice we had 421 players join to learn or teach there.

    Now you criticize Americans, but "your" website domain name shows you are in Tahoma WA, last I checked that was still in the US. And by the way we don't have "a race" here.

    I may have overreacted, but I don't think forum posts should look like a text message.. do "u"?

    Sorry for venting in your thread Galtanor.

    Leave a comment:

Working...
X