Announcement

Collapse

The Infinity Blade Forums Have Moved

We've launched brand new Infinity Blade forums with improved features and revamped layout. We've also included a complete archive of the previous posts. Come check out the new Infinity Blade forums.
See more
See less

Galtanor's Invasion [Beta][Pics][Updated 10/26/2008][v022][Patch 1.3]

Collapse
X
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

    Galtanor could you make me a Gametype similar to Galtanor's Invasion:
    It's called 'Locust Horde Invasion'

    Basically using the GOW character pack, could you make all the enemies from the locust faction.

    The Order they come in:

    Giest
    Grub
    Drone
    Gunner
    Grenadier
    Sniper
    Berserker
    Theron Recruit
    Theron Guard
    Theron Sentinel
    Theron Commander
    Raam

    Thank you

    Comment


      I like the sound of that as opposed to bunnies and skulls.

      Comment


        any chance of a cook for the ps3

        Comment


          For some reason my server is no longer showing up in the (lovely) server browser. I am not sure if the issue is related to v022 or just some other fluke. The server is still running though and can be joined using the console command:

          open 64.37.73.212

          Comment


            Do we post server related questions here or at Beyond Unreal?

            I'm curious how to add the two new monsters to a server...

            I also posted at Beyond Unreal

            Comment


              How to:

              Install the add-on packs on your server.
              Add the following lines to the UTGaltanorsInvasionMonsters.ini file:

              Code:
              ;*** Davision's Monsters ***;
              MonsterTable=(AliasName="Dollbomb",ClassName="DavisionsMonsters.MonsterDollbomb")
              ;*** Fraeger's Monsters ***;
              MonsterTable=(AliasName="Demogorgon",ClassName="FraegersMonsters.MonsterDemogorgon")
              Modify your waves as desired to have the "Dollbomb" and/or "Demogorgon" monsters.

              If you have a redirect, compress and upload the .upk and .u files and add the following mutators to the command line to force them to be downloaded:

              Code:
              DavisionsMonsters.UTMutator_DavisionsMonsters,FraegersMonsters.UTMutator_FraegersMonsters

              Comment


                TY Slaughter.


                Oh... now I see the info was on Davision's webpage... doh! I suppose I should read more and type less.

                I haven't had a chance to play the game with the new additions, but a couple clanmates have and the server seems to work great. I did have one clanmate describe a strange condition while playing in "DM-Grand-Diablo".

                I think there is a physics crash with those dolls, I killed one and it fell far, and somehow I died.

                Comment


                  The two new Davision and Fraegers mutators seem causing odd server browser issues. When I have them on the commandline, my server in Favorites shows 9999 in the ping and I cannot join via the browser (I can still use 'open'). When I remove them the ping shows normal and I can then join.

                  Comment


                    Originally posted by Slaughter View Post
                    The two new Davision and Fraegers mutators seem causing odd server browser issues. When I have them on the commandline, my server in Favorites shows 9999 in the ping and I cannot join via the browser (I can still use 'open'). When I remove them the ping shows normal and I can then join.
                    Also i noticed the livestats on my website does show the server as offline, i use ut3sview.

                    Comment


                      Try removing and re-adding the muts with webadmin, this worked for me and the server is back in the browser.

                      I also added these dinosaurs as an additional mutator... holy **** things are wild in there now! These guys obviously don't show on the radar and add a real element of surprise as you are making your way through "jungle" type maps like War-PsychoTropix...lol.

                      Comment


                        Originally posted by HTM~Minion View Post
                        Try removing and re-adding the muts with webadmin, this worked for me and the server is back in the browser.
                        Thanks. I'll try that out. Though I did not see the Ye Old Pub server in the browser this morning as I was testing the command line settings.

                        Comment


                          It returned to my "favorites" last night, I can't check right now as I'm at work. It may have only been a temporary solution if you can't see it now.

                          It does show on my UT3Sview as that is where my sig is generated from.

                          Comment


                            Oh, that's cool! I wondered what was generating that and the server view on your site. The next patch is rumoured to have some general server browser improvements so perhaps it will at least be more consistent than it is now.

                            Comment


                              Originally posted by Slaughter View Post
                              Oh, that's cool! I wondered what was generating that and the server view on your site.
                              The main page is powered by "LGSL" and the "UT3 player Info" is powered by "UT3SView" because LGSL still does not provide UT3 player info.

                              I combined it all on our VBAdvanced server page here. It does a nice job of monitoring all our servers.

                              The sig is an option of UT3Sview, it's a neat trick.

                              Comment


                                Originally posted by HTM~Minion View Post
                                It returned to my "favorites" last night, I can't check right now as I'm at work. It may have only been a temporary solution if you can't see it now.

                                It does show on my UT3Sview as that is where my sig is generated from.

                                UT3sview works again, very weird it goes on and off

                                Comment

                                Working...
                                X