Announcement

Collapse

The Infinity Blade Forums Have Moved

We've launched brand new Infinity Blade forums with improved features and revamped layout. We've also included a complete archive of the previous posts. Come check out the new Infinity Blade forums.
See more
See less

Demo won't run due to 'missing package'

Collapse
X
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Demo won't run due to 'missing package'

    I finally found all the files needed for the Blade Coven faction in this demo I'm trying to run, but it still won't start. I have the UTGameUI.int, UTCustomCar.ini, and CH_BladeCoven.upk. The demo says "Missing package UTFamily_BladeCoven" every time I try to run it. Help?

  • #2
    Originally posted by JetSpandex View Post
    I finally found all the files needed for the Blade Coven faction in this demo I'm trying to run, but it still won't start. I have the UTGameUI.int, UTCustomCar.ini, and CH_BladeCoven.upk. The demo says "Missing package UTFamily_BladeCoven" every time I try to run it. Help?
    gerspandex? got script?

    http://ut3skins.fav.cc/files/Unreal%...Blade%20Coven/


    Creator plug

    http://forums.epicgames.com/threads/...1#post25587127

    Comment


    • #3
      The creator's download links were deleted. Thanks for the first link though. It wasn't working a day or two ago when I first saw your post, but I can access it now. I'm downloading it right now and I'll see what I can do with it.

      Comment

      Working...
      X