Announcement

Collapse
No announcement yet.

"UT3.exe has stopped working"

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

    "UT3.exe has stopped working"

    Hi, every time I try to run UT3 this error message pops up:
    Click Here

    Ive tried going online for solutions but that just closes the window instantly.

    Code:
    Problem signature:
      Problem Event Name:	APPCRASH
      Application Name:	UT3.exe
      Application Version:	0.0.0.0
      Application Timestamp:	48918540
      Fault Module Name:	kernel32.dll
      Fault Module Version:	6.0.6001.18215
      Fault Module Timestamp:	4995344f
      Exception Code:	e06d7363
      Exception Offset:	0002f328
      OS Version:	6.0.6001.2.1.0.256.1
      Locale ID:	2057
      Additional Information 1:	8c51
      Additional Information 2:	1ddacc5068d6de32af3a3a4ad5dfab90
      Additional Information 3:	cce8
      Additional Information 4:	b539b74c614a2e9e222ce9350bb441e4
    
    Read our privacy statement:
      http://go.microsoft.com/fwlink/?linkid=50163&clcid=0x0409
    My specs [according to dxdiag] are:
    Code:
    Operating System: Windows Vistaâ„¢ Ultimate (6.0, Build 6001) Service Pack 1 (6001.vistasp1_gdr.090302-1506)
               Language: English (Regional Setting: English)
    System Manufacturer: Sony Corporation
           System Model: VGN-AR61M
                   BIOS: Ver 1.00PARTTBL
              Processor: Intel(R) Core(TM)2 Duo CPU     T7500  @ 2.20GHz (2 CPUs), ~2.2GHz
                 Memory: 2046MB RAM
              Page File: 1116MB used, 3216MB available
            Windows Dir: C:\Windows
        DirectX Version: DirectX 10
    DX Setup Parameters: Not found
         DxDiag Version: 6.00.6001.18000 64bit Unicode
    
        Card name: Standard VGA Graphics Adapter
         Manufacturer: (Standard display types)
            Chip type: NVIDIA
             DAC type: 8 bit
           Device Key: Enum\PCI\VEN_10DE&DEV_0426&SUBSYS_9016104D&REV_A1
       Display Memory: n/a
     Dedicated Memory: n/a
        Shared Memory: n/a
         Current Mode: 1440 x 900 (32 bit) (1Hz)
              Monitor: Generic Non-PnP Monitor
          Driver Name: vga
       Driver Version: 6.00.6001.18000 (English)
          DDI Version: unknown
    Driver Attributes: Final Retail
     Driver Date/Size: 1/21/2008 03:48:57, 14848 bytes
          WHQL Logo'd: Yes
      WHQL Date Stamp: 
    Device Identifier: {D7B71E3E-4766-11CF-AD35-67A70EC2CB35}
            Vendor ID: 0x10DE
            Device ID: 0x0426
            SubSys ID: 0x9016104D
          Revision ID: 0x00A1
          Revision ID: 0x00A1
          Video Accel: 
     Deinterlace Caps: n/a
         DDraw Status: Not Available
           D3D Status: Not Available
           AGP Status: Not Available
    Thanks to anyone who can help, or atleast try

    #2
    i get exactly the same message when i start a game mode, because i can start the game get in to the main menu and go trough all settings etc. but when i load a map it crashes, got an vista x32 nvidia 8500 GT and a phenom 9500 4x core can somebody help?

    Comment


      #3
      Originally posted by SkipzE View Post
      Hi, every time I try to run UT3 this error message pops up:

      Code:
      Card name: Standard VGA Graphics Adapter
           Manufacturer: (Standard display types)
              Chip type: NVIDIA
               DAC type: 8 bit
             Device Key: Enum\PCI\VEN_10DE&DEV_0426&SUBSYS_9016104D&REV_A1
         Display Memory: n/a
       Dedicated Memory: n/a
          Shared Memory: n/a
           Current Mode: 1440 x 900 (32 bit) (1Hz)
                Monitor: Generic Non-PnP Monitor
            Driver Name: vga
         Driver Version: 6.00.6001.18000 (English)
            DDI Version: unknown
      Driver Attributes: Final Retail
       Driver Date/Size: 1/21/2008 03:48:57, 14848 bytes
            WHQL Logo'd: Yes
        WHQL Date Stamp: 
      Device Identifier: {D7B71E3E-4766-11CF-AD35-67A70EC2CB35}
              Vendor ID: 0x10DE
              Device ID: 0x0426
              SubSys ID: 0x9016104D
            Revision ID: 0x00A1
            Revision ID: 0x00A1
            Video Accel:
      Thanks to anyone who can help, or atleast try
      Integrated graphics on a Sony notebook, correct?

      Have you checked if the video chipset meets the minimum requirements? Have you checked for an updated driver from Sony? Have you checked with Sony support?

      Many notebooks are just not capable of running UT3 either due to the minimum hardware requirements and/or the video driver. I am pretty sure the minimum specs include an ati or nvidia driver version.

      Comment

      Working...
      X