Announcement

Collapse
No announcement yet.

Weird artefact in main menu.

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • replied
    Originally posted by Kneecap View Post
    Hahaha you guys are kidding me right? ****, it looks like something straight outta windows 95's default selection of wallpapers :S

    I feel your pain and agree 100%. There's no excuse for such a tasteless texture.

    Leave a comment:


  • replied
    Originally posted by Tristamus View Post
    I thought the same thing!

    My God!...

    Awful choice of new background for the menu's, Epic...just awful..

    =D
    Lol n00b

    Leave a comment:


  • replied
    I thought the same thing!

    My God!...

    Awful choice of new background for the menu's, Epic...just awful..

    =D

    Leave a comment:


  • replied
    Lol at this thread!!!

    Leave a comment:


  • replied
    Don't worry. You can still laugh when another person complains about the new menu.

    Leave a comment:


  • replied
    Haha, I feel kinda stupid now.

    Leave a comment:


  • replied
    Congratulations. You are now the third person to mistake UT3's new menu for a graphics error

    Leave a comment:


  • replied
    Hahaha you guys are kidding me right? ****, it looks like something straight outta windows 95's default selection of wallpapers :S

    Leave a comment:


  • replied
    Its probably the cheesiest carbon fibre texture they could find...
    Tho I like the DarkUI I think they could of come up with a better texture for it.

    Leave a comment:


  • replied
    That's supposed to be like that.

    Leave a comment:


  • replied
    It cant be an official texture, because it randomly appears and disappears. Are you having the same "texture" on your menu?

    Leave a comment:


  • replied
    looooooooool
    that's the standard texture after the 2.0.

    Leave a comment:


  • started a topic Weird artefact in main menu.

    Weird artefact in main menu.

    After the 2.0 update, my main menu suddenly got some weird artifacts on it... I haven experienced anything with ingame gfx yet...

    I have a Geforce Nvidia GTS 250 with the latest drivers.

    Have anybody else experienced this problem? If so, what card do you use etc?



Working...
X