Announcement

Collapse
No announcement yet.

Sound lag in multiplayer

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • replied
    Before Titan' update the game ran fine.

    Now i'm under Windows 7, before under windws xp pro sp3.

    Gforece 8800.

    Gigabyte P35-DS3R

    CORE 2 DUO.

    I'm tried with a SB live 5.1! on XP and a integrated Audio ALC889A in Windows 7.

    With twice happen the same.

    I have steam UT3.

    Now i'm gonna test with a retail UT.

    Leave a comment:


  • replied
    PC specs... PC specs...

    If your using a Realtek onboard sound card check their website and update your drivers, the most recent ones work much better with UT3 and other more recent games.

    Leave a comment:


  • started a topic Sound lag in multiplayer

    Sound lag in multiplayer

    When I play in a single player mode, or I create a localhost, the game runs perfect.

    When I join to an internet server and I repeat shoots, keeping mouse1 pressed, the shoot's sound is lagging every shoot a little. I can hear when the shoot touch a wall correctly but my weapon's sound is desfased. When I just make a single shoot the sound seems to be good this just happens when i keep pressed the mouse fire. With sniper or shock rifle are the weapons which I most appreciated this.

    Sorry for my poor english

    Here is a audio file with the sounds, gun sound and wall touching sound.

    http://www.goear.com/listen/c6f597b/Ut3-sound-UT3

    In this audio file you will can distinguish how the weapons sounds is lagging the wall sound is the correct bullet.
Working...
X