Announcement

Collapse
No announcement yet.

Suspense crashes ut3 (vista 64bit)

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • replied
    ok,

    i fixed that by reinstalling the game. now its working right. hopefully forever...

    maybe it didn`t like one of the win updates or just the defrag?

    Leave a comment:


  • replied
    it`s a clean install, no upgrade.

    aero and everything that needs a lot of performance is turned off.

    i tried different graphic settings ingame, too.

    different resolutions make no difference.

    it`s really strange that only this one map is affected.

    any other suggestions?

    Leave a comment:


  • replied
    you might try disabling the high graphics styling that vista has if you have it enabled. also try setting all of your graphics detail to 1 (world detail and texture detail). then set the resolution to something low like 1024x768 or 800x600.

    also, did you upgrade from xp to vista? or did you do a clean install (installing ut3 after vista was installed)?

    Leave a comment:


  • started a topic Suspense crashes ut3 (vista 64bit)

    Suspense crashes ut3 (vista 64bit)

    Hello,

    I recently switched from win xp to vista 64bit (all updates). everything works fine except one thing: everytime when I try to play "suspense" it crashes during loading screen back to desktop with this message "UT3.exe is not working anymore...". It`s only on suspense. what`s is so special about this map?
    Has someone a suggestion how to solve this problem? Would be great because 90% of my playtime are co-op with my friends. unfortunatly suspense comes early in the campaign...

    I already stopped virusprogs and other background aplications but no effect.

    My sys:

    E8400
    Asus P45 P5Q pro
    HD 3870
    4gb ram ddr2 800 (cl5)
    nothing oced
Working...
X