Announcement

Collapse
No announcement yet.

Help me, I've got a serious problem

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • replied
    Edit: i can play now, o followed those threads and it worked!!!
    tytytytytytytytytytyttytytytytytytyttyy

    Leave a comment:


  • replied
    First off, get patch 1.2. Please list for us your computers specs, especially what is this new video card?

    Also try the things in this thread:
    http://utforums.epicgames.com/showthread.php?t=586697

    Leave a comment:


  • replied
    this still doesn't help me but ty anyway. what I want is to solve the "error message" problem. I mean, I have the required specs and it doesn't work

    Leave a comment:


  • replied
    Originally posted by joaofcb View Post
    any1?? whats that tool for? can it help me?
    What that tool does is allow to change certain settings in the .ini files without having to go into the .ini files to do it. There's a huge list on that thread that you will tell what it can do.

    Leave a comment:


  • replied
    any1?? whats that tool for? can it help me?

    Leave a comment:


  • replied
    Originally posted by joe74509 View Post
    Try install this tool:
    http://utforums.epicgames.com/showth...nament+Tweaker
    "pumpwindowmessagewehenrender" is under UTEngine >Engine.ISVHacks
    whats that for?
    i've just instaled the game so i haven't got the newest patch
    edit: changing false to true didn't work. same window appears

    Leave a comment:


  • replied
    Try install this tool:
    http://utforums.epicgames.com/showth...nament+Tweaker
    "pumpwindowmessagewehenrender" is under UTEngine >Engine.ISVHacks

    Leave a comment:


  • replied
    well, i tried the "getting crashed during the opening cynematic" solution but i can't find that
    "pumpwindowmessagewehenrender..."

    Leave a comment:


  • replied
    First, try things described in this post:
    http://utforums.epicgames.com/showthread.php?t=590086
    It seems like the "Opening cinema crash" problem.

    Leave a comment:


  • started a topic Help me, I've got a serious problem

    Help me, I've got a serious problem

    I spent a lot time to gathering money for a new graphic card that support ut3. Now that I have it, I went to http//:www.systemrequirementslab.com to see if my pc support the game and it does!!
    when I start the game appears the cover image, then the screen gets all black but then a message saying "ut3.exe an error occured and ut3 is going to be shut down, we're sorry blablabla..."
    any help?
Working...
X