Announcement

Collapse
No announcement yet.

ut3 keeps crashing..

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

    ut3 keeps crashing..

    yesterday i got bored of ut2004
    so i went to get ut3 in the shop well.. then the second day i play until i get to chapter 3 i got the cut scene i was like oke cool now it's going down and the first mission when i try to start it -.- just when the lvl is loaded when im supose to klick to button to enter the mission it crashes.. black screen and freezes.. every time over. i have to resset my computer.. it cant be my hardware.. so dont start about that.. cause it al runs perfect but this is just ..sad

    i also patched it to 1.01 hope it would fix it.. but sadly with no succes
    ~campain private serv~


    need help quick..

    #2
    did not right on the ram good happen to some systems

    Comment


      #3
      Originally posted by ..::Contra::.. View Post
      did not right on the ram good happen to some systems
      if i post my hardware list could you read it out on that?
      or how can i fix it and were?

      Comment


        #4
        Originally posted by Leader_Of_Doom View Post
        if i post my hardware list could you read it out on that?
        or how can i fix it and were?
        it only happends at this point and it happends over and over again..
        im thinking of bringing the game back -.-
        i hate this

        Comment


          #5
          Check Ultron's sticky post. Generally, campaign-only crashes are resolved by editing the UTEngine.ini and setting the following line as follows:
          PumpWindowMessagesWhenRenderThreadStalled=True

          What fixed it for me was completely wiping my graphics card drivers in safe mode with Driver Sweeper and installing the latest beta (169.28 for nVidia, 7.12 for ATI).
          http://www.guru3d.com/index.php?page=driversweeper

          Comment


            #6
            id try disabling "openal" - and please kick the sound engine programmer in the head if anyone at the epic office reads this!

            Comment


              #7
              Originally posted by alcom77 View Post
              Check Ultron's sticky post. Generally, campaign-only crashes are resolved by editing the UTEngine.ini and setting the following line as follows:
              PumpWindowMessagesWhenRenderThreadStalled=True

              What fixed it for me was completely wiping my graphics card drivers in safe mode with Driver Sweeper and installing the latest beta (169.28 for nVidia, 7.12 for ATI).
              http://www.guru3d.com/index.php?page=driversweeper
              PumpWindowMessagesWhenRenderThreadStalled=True
              when i tryed this it didnt load my profile

              tryed again it loaded my profile.. but still crashed at the loading screen

              so im just trying to do some morethings and tell what they did for me or what they didnt

              i got the pc a month ago i gues so dont really think it's a driver cause the game ran perfect before it just keeps crashing after the loading screen
              right on this mission i can still play online but i just want to complete compain first to unlock something


              well i accepted the mission.. and used alt+tab.. it boots then
              but then when i got to the button accept mission it laggs extremly and when i enter it looks like this and it stops lagging and crashes in 10seconds



              UT3 never uses more then 46-58% CPU
              and is most of the time at 1,20 GB
              i got 2 gb Ram

              It looks like it crashes at some levels

              PS: imhaving a
              VGA: Nvidia 8800 GTX XXX
              CPU: Quad Q 6600 2,4ghz
              Mainboard: Asus Striker Extreme
              Soundcard: Creative X-fi Xtreme Gamer

              Comment


                #8
                i finally got it to work
                i did update my drive and it fixed the problem

                thanks for al your help

                Comment

                Working...
                X