Announcement

Collapse
No announcement yet.

Not loading game Due to error

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • replied
    bump
    00000000000000

    Leave a comment:


  • replied
    <?xml version="1.0" encoding="utf-8" ?>

    <ExceptionReport Version="4">
    <Application Build="29183" Command="&quot;C:\Program Files\Unreal Tournament 3\Binaries\UT3.exe&quot; "/>
    <OperatingSystem Type="2"><Version Major="5" Minor="1" Build="2600"/></OperatingSystem>
    <Exception Code="C0000005" Address="00ACD9D1"><Module Section="0001" Offset="006CC9D1" FileName="C:\Program Files\Unreal Tournament 3\Binaries\UT3.exe"/></Exception>
    <Registers EAX="000002F9" EBX="00000800" ECX="00000000" EDX="00000008" ESI="02F29128" EDI="00000800" CS="001B" EIP="00ACD9D1" SS="0023" ESP="0032DB10" EBP="78134B6C" DS="0023" ES="0023" FS="003B" GS="0000" Flags="00010213"/>
    <BackTrace>
    <Frame ProgramCounter="00ACD9D1" StackAddress="0032DB10" FrameAddress="78134B6C">
    <Module Section="0001" Offset="006CC9D1" FileName="C:\Program Files\Unreal Tournament 3\Binaries\UT3.exe"/>
    <StackHexDump From="0032DB10" To="0032DB90">00 08 00 00 2b 01 00 00 6c 4b 13 78 7c 03 cf 01 cf ca b2 00 00 00 00 00 f9 02 00 00 48 ed 8e 01 d0 e6 ef 02 d0 e6 ef 02 00 08 00 00 69 da ac 00 d0 e6 ef 02 f8 02 00 00 d0 2b 7a 01 08 30 f6 02 8c db 32 00 90 dc 32 00 fe eb ac 00 7c 03 cf 01 98 a4 8c 01 94 dd 32 00 8c db 32 00 20 00 00 00 98 de 32 00 90 dc 32 00 50 ea 47 16 7c a7 1b 02 7c a7 1b 02 2c ff 32 00 01 00 00 00 2e 00 5c 00</StackHexDump>
    </Frame>
    <Frame ProgramCounter="E8781B4C" StackAddress="0032DB10" FrameAddress="6068186A">
    </Frame>
    </BackTrace>
    </ExceptionReport>

    Leave a comment:


  • replied
    wasnt to hard? wats wiv attitude?
    anyways im installing new driver as we speak.

    Leave a comment:


  • replied
    Finally some info. That wasn't too hard was it? Do you have the latest video driver?

    Leave a comment:


  • replied
    UT.exe has encountered a problem and needs to close: A crash right at launch.
    Status: OPEN (2 solutions available)
    Solution: If using ATI hardware, ensure "Support DXT Texture Formats" in the Catalyst Control Centre is enabled (3D --> More Settings).
    Solution: If using ATI hardware, in the utengine.ini set the following values:
    Under [Engine.ISVHacks]
    set: DisableATITextureFilterOptimizationChecks=False
    set: bInitializeShadersOnDemand=True
    set: PumpWindowMessagesWhenRenderThreadStalled=True
    Under [SystemSettings]
    set: OnlyStreamInTextures=True
    Main Thread: http://utforums.epicgames.com/showth...ighlight=crash

    found that but my card is 8800GT

    Leave a comment:


  • replied
    btw editor runs fine

    Leave a comment:


  • replied
    Yes I changed the correct line in the .ini
    Still no luck... and I dont have another hard drive or another Os.

    Leave a comment:


  • replied
    Do what the troubleshooting FAQ says to do.

    Well, that's pretty informative. Pretty much defines your problem.

    Do what the troubleshooting FAQ says to do.

    Go to this thread and do what it says before you continue on your thread. This is the troubleshooting FAQ.

    http://forums.epicgames.com/showthread.php?t=590086

    From your post, you have yet to follow the instructions posted in it.

    If that does not work, try a clean bare bones install, you will need a spare hard drive. Disconnect your current drive and hook up the spare. Install your OS on the spare drive and nothing beside the required drivers to run the game and the game itself. Nothing else at all and see how it runs then. If it does not run, you likely have a hardware issue such as memory, cpu, etc.

    Leave a comment:


  • replied
    Some help please... im kinda against the clock with it being new years eve an my m8s getting here within the next 15 mins.

    Leave a comment:


  • started a topic Not loading game Due to error

    Not loading game Due to error

    Hi just upgraded pc and sorted everything out... i click to run ut3, then screen goes black and errors out of loading.

    any ideas?
    thnaks
Working...
X