Announcement

Collapse
No announcement yet.

Not loading game Due to error

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

    Not loading game Due to error

    Hi just upgraded pc and sorted everything out... i click to run ut3, then screen goes black and errors out of loading.

    any ideas?
    thnaks

    #2
    Some help please... im kinda against the clock with it being new years eve an my m8s getting here within the next 15 mins.

    Comment


      #3
      Do what the troubleshooting FAQ says to do.

      Well, that's pretty informative. Pretty much defines your problem.

      Do what the troubleshooting FAQ says to do.

      Go to this thread and do what it says before you continue on your thread. This is the troubleshooting FAQ.

      http://forums.epicgames.com/showthread.php?t=590086

      From your post, you have yet to follow the instructions posted in it.

      If that does not work, try a clean bare bones install, you will need a spare hard drive. Disconnect your current drive and hook up the spare. Install your OS on the spare drive and nothing beside the required drivers to run the game and the game itself. Nothing else at all and see how it runs then. If it does not run, you likely have a hardware issue such as memory, cpu, etc.

      Comment


        #4
        Yes I changed the correct line in the .ini
        Still no luck... and I dont have another hard drive or another Os.

        Comment


          #5
          btw editor runs fine

          Comment


            #6
            UT.exe has encountered a problem and needs to close: A crash right at launch.
            Status: OPEN (2 solutions available)
            Solution: If using ATI hardware, ensure "Support DXT Texture Formats" in the Catalyst Control Centre is enabled (3D --> More Settings).
            Solution: If using ATI hardware, in the utengine.ini set the following values:
            Under [Engine.ISVHacks]
            set: DisableATITextureFilterOptimizationChecks=False
            set: bInitializeShadersOnDemand=True
            set: PumpWindowMessagesWhenRenderThreadStalled=True
            Under [SystemSettings]
            set: OnlyStreamInTextures=True
            Main Thread: http://utforums.epicgames.com/showth...ighlight=crash

            found that but my card is 8800GT

            Comment


              #7
              Finally some info. That wasn't too hard was it? Do you have the latest video driver?

              Comment


                #8
                wasnt to hard? wats wiv attitude?
                anyways im installing new driver as we speak.

                Comment


                  #9
                  <?xml version="1.0" encoding="utf-8" ?>

                  <ExceptionReport Version="4">
                  <Application Build="29183" Command="&quot;C:\Program Files\Unreal Tournament 3\Binaries\UT3.exe&quot; "/>
                  <OperatingSystem Type="2"><Version Major="5" Minor="1" Build="2600"/></OperatingSystem>
                  <Exception Code="C0000005" Address="00ACD9D1"><Module Section="0001" Offset="006CC9D1" FileName="C:\Program Files\Unreal Tournament 3\Binaries\UT3.exe"/></Exception>
                  <Registers EAX="000002F9" EBX="00000800" ECX="00000000" EDX="00000008" ESI="02F29128" EDI="00000800" CS="001B" EIP="00ACD9D1" SS="0023" ESP="0032DB10" EBP="78134B6C" DS="0023" ES="0023" FS="003B" GS="0000" Flags="00010213"/>
                  <BackTrace>
                  <Frame ProgramCounter="00ACD9D1" StackAddress="0032DB10" FrameAddress="78134B6C">
                  <Module Section="0001" Offset="006CC9D1" FileName="C:\Program Files\Unreal Tournament 3\Binaries\UT3.exe"/>
                  <StackHexDump From="0032DB10" To="0032DB90">00 08 00 00 2b 01 00 00 6c 4b 13 78 7c 03 cf 01 cf ca b2 00 00 00 00 00 f9 02 00 00 48 ed 8e 01 d0 e6 ef 02 d0 e6 ef 02 00 08 00 00 69 da ac 00 d0 e6 ef 02 f8 02 00 00 d0 2b 7a 01 08 30 f6 02 8c db 32 00 90 dc 32 00 fe eb ac 00 7c 03 cf 01 98 a4 8c 01 94 dd 32 00 8c db 32 00 20 00 00 00 98 de 32 00 90 dc 32 00 50 ea 47 16 7c a7 1b 02 7c a7 1b 02 2c ff 32 00 01 00 00 00 2e 00 5c 00</StackHexDump>
                  </Frame>
                  <Frame ProgramCounter="E8781B4C" StackAddress="0032DB10" FrameAddress="6068186A">
                  </Frame>
                  </BackTrace>
                  </ExceptionReport>

                  Comment


                    #10
                    bump
                    00000000000000

                    Comment

                    Working...
                    X