Announcement

Collapse
No announcement yet.

Runtime error after applying patch

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

    #16
    i restarted the campaign resently after downloading and reinstalling Net framework 2.2 for vista, i havnt goten any problems as of yet, ill keep posted

    Comment


      #17
      fixed the problem in campaign but now the problem is in multiplayer

      Comment


        #18
        i have worked it out, you see my specs bellow, well i have VISTA 64bit for anyone this will help, i get the visual runtime error and i have traced mine to an advanced setting IN GAME, TURNS OUT it was texture detail, i found that if i set it to the max and press accept it would go to the screen and ask me if it was ok, then the runtime error would pop up. so TURN UR TEXTURE DETAIL DOWN or leave it at standard, i am still not sure if it fixes the whole problem but i may have done part of it, i havnt tested while playing yet, if you are stuck and cant get to the settings delete the file UTEngine.ini located in My Documents\MyGames\Unreal Tournament 3\UTGame\Config, the game will automaticly make a new standard one only thing is you gota reput ur cd key in once just like a fresh install basicly.

        Comment


          #19
          ZOMG seems like that was only part of the problem
          now it hapens on the splash screen i wish i didnt have vista

          Comment


            #20
            **** You Epic U Son Of A ****ing Whorish *****

            Comment

            Working...
            X