Announcement

Collapse
No announcement yet.

UT3 Crash with patch 1.1

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

    UT3 Crash with patch 1.1

    hi,

    I installed Patch 1.1 today. I hoped to can play ut3 now with open AL.
    But the Game still crash with open AL. Why is it so hard to fix that?
    Does anyone know a solution?

    An answer from an admin looks great. I love UT and i played all UT´s. But now i am a little bit angry.

    I also installed the Newest Version of Open AL and all other new Drivers. Nothing helped. I dont want to play with Stereo. We are in 2007!

    My PC:
    Core2 Quad QX6700
    Geforce 8800 GTX
    4 GB DDR2-800
    Sound Blaster Xfi Prof. Series 64 MB
    Agaia PhysiX Card
    Win XP X64

    #2
    I installed the patch and now UT3 won't start because it gets stopped by Vista's Data Execution Prevention.
    Funny thing is, i had no problems running the game on the beta 1 patch so basically the official patch has killed my game as apparently i can't turn DEP off for UT3.
    So, re-install with beta patch is an option for me, if i can be bothered.

    Comment


      #3
      mines running of vista fine

      try downloading from another source might be bad download


      i downloaded from unreal.ie my game wouldnt even load!

      Comment


        #4
        Thanks, i'll try it.
        Sounds pretty much what happens to me, click the UT3.exe and instantly it's "UT3.exe has encountered.etc.etc".
        Then it points to DEP as the cause.

        Comment


          #5
          Ok, i downloaded the patch from a different site and still the same thing.
          Soooo, i guess it's either a fresh install and use the beta1 patch until i can find a way around it or just play something else for 6 months.

          Comment

          Working...
          X