Announcement

Collapse
No announcement yet.

Beta Patch killed my UT3 fix :(

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

    Beta Patch killed my UT3 fix :(

    Ya i finally decided to install the beta patch and er...it kinda killed my game, each time when connecting to a server just before it enters the game i get the blue screen of death about some physical memory dump **** then the comp restarts itself. Before i installed the patch i NEVER experienced any problems like this and had quite smooth gameplay.
    Ive alrdy tried changing settings, changing em all to low however there is still no benefit from bein saved from the blue screen of death each time u try to join a game :c

    My specs are:

    AMD Anthlon 64 X2 Dual core processor 4200+(2.21 ghz)
    1gb DDR2 RAM
    Geforce 7600GT 256mb
    Windows XP

    If anyone has any ideas that wud save me without having to re-install then please enlighten me <3

    Thanks :3

    #2
    which beta did u install?

    cuz there are 3 floating around now...

    Comment


      #3
      v1.1 beta 1, should i try the latest one {O_o} if so where are they hiding :x

      Comment


        #4
        You shouldnt use the beta patch if epic hasn't asked you to . Have fun reinstalling.

        Comment


          #5
          where can i find these beta patches?

          Comment


            #6
            Originally posted by Lennie View Post
            You shouldnt use the beta patch if epic hasn't asked you to . Have fun reinstalling.
            Originally posted by rob1101 View Post
            where can i find these beta patches?
            See the quote above. Using beta patches can be risky.

            Comment


              #7
              Originally posted by Slaughter View Post
              See the quote above. Using beta patches can be risky.
              yea i know... where can i find them and the notes.

              Comment

              Working...
              X