Announcement

Collapse
No announcement yet.

Game quailty vs. Demo Quality..plz help.

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

    Game quailty vs. Demo Quality..plz help.

    I played the demo, and it was great. Played great and looked great:
    [shot]http://img138.imageshack.us/img138/1294/okayfz6.jpg[/shot]

    I bought the game yesterday and installed it... and it looks like the original doom. Its horrific!
    [shot]http://img77.imageshack.us/img77/8835/whatthehellii1.jpg[/shot]

    I don't know what to do. There aren't many available settings in the "Video" section of the game settings. I'm guessing it's some ini things that were turned off for some reason during the install.

    I can't figure out why the quality of the real game is so different from the Demo. Does any one have any suggestions that doesn't include upgrading hardware? I just want the game to run at least as good as the demo did (with the same hardware) if that is possible.

    Thanks for your help in advance,
    LeaderX

    #2
    In the Engine.ini under:

    [SystemSettings]
    StaticDecals=True
    DynamicDecals=True
    DynamicLights=True
    DynamicShadows=True

    These were all set to false... I changed them to true. And:

    MaxAnisotropy=16

    That was set to 4, I changed to 16 (like my demo ini had it).

    And now it looks great... So if you guys have the same problem, try that. Also:

    [AppCompat]
    MeasuredCPUScore=988.107727
    CompatLevelComposite=1
    CompatLevelCPU=1
    CompatLevelGPU=3

    What does that do. My demo ini has CPU set to 3. I'm afraid to change it. Can anyone shed light on what this does?

    Comment


      #3
      Start UT3 go to the video setup, select advanced and set the 'Screen Percentage' to 100%.

      Comment


        #4
        Yep - your Screen Percentage is too low.

        (Also in the ini under ScreenPercentage=)

        Comment

        Working...
        X