Announcement

Collapse

The Infinity Blade Forums Have Moved

We've launched brand new Infinity Blade forums with improved features and revamped layout. We've also included a complete archive of the previous posts. Come check out the new Infinity Blade forums.
See more
See less

WebAdmin v1.5 - 2008-08-08 (requires UT3 patch 1.3)

Collapse
X
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

    #16
    On linux (well, any non-windows OS) only root may bind ports below 1024, of course you shouldn't run a game server as root.

    Comment


      #17
      Originally posted by cRaZyLaDy*SIG* View Post
      Thanks, El Muerte for your continued work on Web Admin and the fine job you are doing. I was excited to see that Mid-Map Vote was available and installed both the Patch 3 and this latest Web Admin. However, I am having difficulting getting Mapvote to Work Properly.

      All seems to be OK with mid-map voting. I have only been able to test it methodically with 3 players on, but we three were able to successfully vote 2 to 1 for a map mid-map. The trouble showed up at the end of maps. We would vote 2 to 1 for a map (just as we had done for mid-map voting) and the countdown would begin, but when it reached zero, nothing happened. The game stayed on the current map and didn't change to either the map voted for or the next map in rotation. Let me add that the same situation occurred when it was just I, alone, on the server.

      Here are my settings:

      Allow Map Voting: yes
      Allow Mid-Game Voting: yes
      Mid-Game Vote Delay: 25
      Minimal Votes: 1
      Vote Duration: 30
      Vote Percentage to Change Map: 66


      I'm wondering if I have a conflict between the countdown and some other setting, but I haven't seen it and may be looking in the wrong places.
      Well, I thought I had this problem cornered and that BR was the culprit. Now I have a slightly different problem with other gametypes besides BR. The Vote Duration figure I set works just fine in mid-map vote but when a map finishes, the countdown begins from 124. I have searched and replaced all map duration figures occurring in the game ini file to match the one set in web admin, but it doesn't seem to make any difference. I even tried figures below and above the 30, but it didn't make any difference. Heeellllp!

      Comment


        #18
        Can't figure out what I did wrong and want to get server back up and going. So, I installed a fresh ini and left the Vote Duration at 45. All is well, but it still bugs me that I didn't find out exactly what caused the problem.

        Thanks to everyone for their patience in wading through my frantic posts on this subject and thanks again to El Muerte for his wonderful Web Admin.

        CL

        Comment


          #19
          Great tool. Thanks for making it.

          Just one question. I've used version 1.2 forward and everytime there is a new release I go through the steps to setup the webadmin. when upgrading do you have to go through all the server restarts/stops as indicated in the sticky? The reason I ask is I always go through those steps, but my files haven't changed. when I stop the server upload the new files and then restart. My UTWeb.ini is the same as it was before. The same when I check my webadmin.ini. So my question is - when upgrading from a previous version do we only have to copy the new files?

          Also just a suggestion - how about placing the version of webadmin on the actual web admin page? That way a person log into their webadmin after upgrading they can tell if it worked or if they are using an old version.

          Just a suggestion. great tool. Thanks for creating and releasing to the public.


          Netforce.

          Comment


            #20
            Originally posted by Netforce View Post
            Also just a suggestion - how about placing the version of webadmin on the actual web admin page? That way a person log into their webadmin after upgrading they can tell if it worked or if they are using an old version.
            Open WebAdmin and look at the bottom of the page, you should see "About the UT3 WebAdmin" Click on it and you will see a host of information including current version number.

            Comment


              #21
              Originally posted by cRaZyLaDy*SIG* View Post
              Can't figure out what I did wrong and want to get server back up and going. So, I installed a fresh ini and left the Vote Duration at 45. All is well, but it still bugs me that I didn't find out exactly what caused the problem.

              Thanks to everyone for their patience in wading through my frantic posts on this subject and thanks again to El Muerte for his wonderful Web Admin.

              CL
              I am having the exact same problem as you have described in your prior posts, only I'm using the latest version of the webadmin 1.8.
              Did you ever find out a way to fix the "very long delay/or infinate delay in changing maps, after voting countdown reaches 0 at the end of the match"? Works perfectly in mid-game voting...

              Comment

              Working...
              X