Announcement

Collapse
No announcement yet.

Linix ded-server connection failed

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

    Linix ded-server connection failed

    I set up a linux deidcated server and I guess it's running well - at least WebAdmin shows, the server is running

    But I am unable to connect to my server.
    Whe I try to connect in LAN-mode I'm taken back to the main menu with a "connection failed" message.
    Trying to connect via the server browser does not take me anywhere...

    I opened all the necessary ports (7777, 6500, 13000 UDP). The server is visible in the browser, WebAdmin is accessible but I am not able to connect. Neither by clicking on the server in the browser nor by entering "open IP"

    When I try to connect this is what I get on my server:

    Code:
    NetComeGo: Open TheWorld  192.168.0.10:1053
    Log: Client netspeed is 10000
    NetComeGo: Close TcpipConnection_0 192.168.0.10:1053 
    NetComeGo: Open TheWorld  192.168.0.10:1053
    Log: UDP recvfrom error: 111 () from 192.168.0.10:1053
    NetComeGo: Close TcpipConnection_1 192.168.0.10:1053 
    NetComeGo: Open TheWorld  192.168.0.10:1054
    Log: Client netspeed is 10000
    NetComeGo: Close TcpipConnection_2 192.168.0.10:1054 
    NetComeGo: Open TheWorld  192.168.0.10:1054
    NetComeGo: Close TcpipConnection_3 192.168.0.10:1054
    There's no firewall enabled - the connection is via x-over LAN cable.
    My server has 2 NICs. Disabling one has no effect.
    I also tried the other network route via my 2 routers/switches: same as above but with an other IP .
    Internet play is also unavailable. (connect via internet IP)

    Putting the server in a DMZ did not have an effect.

    System is:
    Fedora 8, Kernel 2.6.25, 2.8GHz, 1GB RAM

    This is my commandline:

    Code:
    ./ut3 server DM-Heatray?Game=UTGame.UTDeathmatch?GameMode=0?AdminPassword=###?bIsDedicated=True?bShouldAdvertise=False?ForceRespawn=0?PureServer=1?bIsLanMatch=True?bAllowJoinInProgress=True -login=### -password=### -nohomedir -unattended
    I already tried to append this to my commandline:
    Code:
    -multihome=192.168.12.100 -Port=7777
    because of the 2nd NIC.

    Netstat while running the server gives the following:
    Code:
    netstat -pan |grep ut3
    (Not all processes could be identified, non-owned process info
     will not be shown, you would have to be root to see it all.)
    tcp        0      0 192.168.12.100:20000        0.0.0.0:*                   LISTEN      2654/ut3-bin        
    udp        0      0 0.0.0.0:43590               0.0.0.0:*                               2654/ut3-bin        
    udp        0      0 0.0.0.0:44242               0.0.0.0:*                               2654/ut3-bin        
    udp        0      0 192.168.12.100:7777         0.0.0.0:*                               2654/ut3-bin
    What are those 2 ports in the middle for?

    Please help me

    #2
    In game, open the console and type: open <servier IP> (no < > though). If you can connect that way, you have a problem with the way your server's IP is defined in your hosts file.

    /etc hosts

    Make sure that the IP listed in the hosts file are matching what you assigned to UT3.

    Comment


      #3
      No, doesn't work.

      Can neither connect to 192.168.12.100 (LAN via x-over) nor to 192.168.181.100 (LAN via router/switch) using the UT3 console.

      My server tells me the following on startup:

      Code:
      Init: Sockets: I am Razorsedge (192.168.12.100:0)

      Comment


        #4
        Any other suggestions?

        Comment

        Working...
        X