Announcement

Collapse
No announcement yet.

Creating a web admin server

Collapse
This is a sticky topic.
X
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

    #16
    Thanks Al... I am going to give them 1 more day and then cancel if it's not working by then.

    Comment


      #17
      I'm sure they'll get it fixed. I wouldn't cancel just yet. GameServers.com is an excellent service. Although, if they can't fix it at all, I may be doing the same. WebAdmin = a much needed tool for me.

      Comment


        #18
        Set the port to 88 mine never like 80 because of my web server on my box....

        Comment


          #19
          I don't think web admin is that big a deal but then I am speaking from the fact I only use my server 8 days out of the month. I think we are all focusing on the negatives here when we should be acknowledging the good things about the new patch.

          Comment


            #20
            If you admin a MATCH server and run Ladder matches and add lots of new maps you BET YOUR BOTTOM Web Admin is a HUGE deal!

            Comment


              #21
              Originally posted by clark kent View Post
              If you admin a MATCH server and run Ladder matches and add lots of new maps you BET YOUR BOTTOM Web Admin is a HUGE deal!
              And they fixed it

              Comment


                #22
                Originally posted by Al View Post
                And they fixed it
                Yep it's fixed after opening a ticket )

                BTW how to configure the web admin to change map/game type ? I see the list box but it's empty :|

                Comment


                  #23
                  Where can i find the Map-lists?
                  I want to take out Vertebrae from the maplist, how do i do that in the Webadmin?

                  Im also a bit uncertain about how/when i need to restart my server?
                  I cant find any restart server button.

                  Other than that it seems to do the work.

                  Comment


                    #24
                    I haven't seen anything in the Webadmin that will let you remove maps from the cycle. I made my mods to the maps in the UTGame.ini file........

                    I got the Webadmin up and running last night and it was a pleasant surprise after months of consoling around. I'm hoping there will be future features added in here though for more control. A great start though.....nice to see this released!

                    Comment


                      #25
                      map list management is not done yet

                      Comment


                        #26
                        Come on, El Muerte! Chop chop!

                        Just kidding. Thanks for finally getting WebAdmin into UT3.

                        Comment


                          #27
                          Originally posted by elmuerte View Post
                          map list management is not done yet
                          Rgr, thanks
                          Great job so far :tup:

                          What do you plan to add in the future (if its ok i ask?)

                          Comment


                            #28
                            I do all the steps above, i get the loginbox, i type Admin and my password from my batch-file (...?AdminPassword=test ) but cant log in, any clues
                            ''''''''''''''''''''''''''''''''''
                            ScriptLog: -- MAPVOTE is ENABLED!!!!!
                            ScriptLog: Web Server Created http://192.164.1.1 Port: 80 MaxCon 18 ExpirationSecs 86400 Enabled True
                            WebAdmin: Creating IWebAdminAuth instance from: BasicWebAdminAuth
                            WebAdmin: Creating ISessionHandler instance from: SessionHandler
                            Log: Bringing up level for play took: 0.513446
                            Tested different ports, no os firewall, dmz etc
                            EDIT:
                            i found the problem now
                            In my batch-file i had typed wrong but server started anyway but i wasnt enabled to log in even when i was playing on my server
                            goalscore=40?AdminPassword=Testpass?botskill=3 -login=test2 -password=test3 <<< ok line
                            goalscore=40=Testpass?botskill=3 -AdminPassword=Testpass -login=test2 -password=test3 << not good

                            Comment


                              #29
                              Works like a charm.

                              Thanks for getting this (much needed) functionality back!

                              Comment


                                #30
                                Yes, once again, thanks so much for bringing this to UT3. It works fantastic.

                                Comment

                                Working...
                                X