Announcement

Collapse
No announcement yet.

ut3 Windows server 2003

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

    ut3 Windows server 2003

    I Have Read Here And For The Life of me can not see my server running

    i have used various comand lines and i still can not see it

    i have set ip and port and still can not see it

    if i put a real long comand line in it wont all fit in the box so it cuts off some of it

    have patched it to latest patch

    any one help me please

    after a tdm server with instagib

    Thanks if any one can help

    ps im a server admin and have 6 cod 4 servers running so i do know what to do but just the UT3 has me stumped

    #2
    More information is needed to help you out. Are you running your server from home, co-located somewhere or renting? Have you looked at the FAQ at the top of this forum?

    Comment


      #3
      yes i have read and tried everything in faq

      its a dedicated box

      win server 2003

      AMD 6000 d/c 4 gig ram

      its appers to be running but i can not see it

      when i try to put some of the long comand lines in it cuts them off

      Comment


        #4
        Originally posted by UCS_FlatLiner View Post
        yes i have read and tried everything in faq

        its a dedicated box

        win server 2003

        AMD 6000 d/c 4 gig ram

        its appers to be running but i can not see it

        when i try to put some of the long comand lines in it cuts them off
        I find that a unregistered user name and password will prevent your server from showing in the browser!!!


        ~Res

        Comment


          #5
          so if i make a bat file like this can you tell me if it would work ok

          ne
          C:
          cd \Program Files\UT3\binaries
          ut3.exe server DM-Defiance?Game=UTGame.UTTeamGame?GameMode=4?MaxPlay ers=32?MinPlayers=0?TimeLimit=15?bIsDedicated=True ?ForceRespawn=1?bShouldAdvertise=True?PureServer=1 ?bIsLanMatch=False?bAllowJoinInProgress=True?bAllo wInvites=False?bUsesPresence=False?bAllowJoinViaPr esence=False?AdminPassword=xxxxx -port=7777 -multihome=217.146.93.105 -login=xxxxxx -password=xxxxxxx -unattended
          copy server.log server.bak
          goto one

          1, could i use this bat file to start the server

          2, Will It Work

          thanks for your time

          Regards Andy

          Comment


            #6
            this is what i get in another box when i run bat file

            Init: Version: 3521
            Init: Epic Internal: 0
            Init: Compiled: Dec 7 2007 15:04:52
            Init: Command line: DM-Defiance?Game=UTGame.UTTeamGame?GameMode=4?MaxPlay ers=32?MinPlayers=0?TimeLimit=15?bIsDedicated=True ?ForceRespawn=1?bShouldAdvertise=Tru
            e?PureServer=1?bIsLanMatch=False?bAllowJoinInProgr ess=True?bAllowInvites=False?bUsesPresence=False?b AllowJoinViaPresence=False?AdminPassword=xxxxxx -port=7777
            -multihome=217.146.93.105 -login=xxxxxxxxx -password=xxxxxxxxx -unattended
            Init: Base directory: C:\Program Files\UT3\Binaries\
            Init: Character set: Unicode
            Log: Executing Class Engine.ServerCommandlet
            Log: Initializing Game Engine...
            Log: GConfig::Find has loaded file: ..\Engine\Localization\int\Editor.int
            Log: GConfig::Find has loaded file: ..\UTGame\Localization\int\UTEditor.int
            Init: UEngine initialized
            Log: Looking for DLC...
            Log: Object size..............: 60
            Log: Actor size...............: 436
            Log: ActorComponent size......: 88
            Log: PrimitiveComponent size..: 448
            Log: GConfig::Find has loaded file: ..\UTGame\Config\UTUIDataStore_Registry_0.ini
            Log: Performing DNS lookup for stunserver.org
            Log: Browse: DM-Defiance?Name=Player?team=255?Game=UTGame.UTTeamGa me?GameMode=4?MaxPlayers=32?MinPlayers=0?TimeLimit =15?bIsDedicated=True?ForceRespawn=1?bShould
            Advertise=True?PureServer=1?bIsLanMatch=False?bAll owJoinInProgress=True?bAllowInvites=False?bUsesPre sence=False?bAllowJoinViaPresence=False?AdminPassw ord=xxxx

            Log: LoadMap: DM-Defiance?Name=Player?team=255?Game=UTGame.UTTeamGa me?GameMode=4?MaxPlayers=32?MinPlayers=0?TimeLimit =15?bIsDedicated=True?ForceRespawn=1?bShoul
            dAdvertise=True?PureServer=1?bIsLanMatch=False?bAl lowJoinInProgress=True?bAllowInvites=False?bUsesPr esence=False?bAllowJoinViaPresence=False?AdminPass word=xxxxxx

            Log: Virtual memory allocation size: 134.26 MByte (140779520 Bytes)
            Log: Physical memory allocation size: 0.00 MByte (0 Bytes)
            Log: GConfig::Find has loaded file: ..\UTGame\Localization\int\UTGameContent.int
            Log: Game class is 'UTTeamGame'
            Init: WinSock: Socket queue 131072 / 131072
            Log: NetMode is now 1
            Log: Primary PhysX scene will be in software.
            Log: Creating Primary PhysX Scene.
            PerfWarning: InstanceGeom: 21.135390 ms - 1190 Convex, Terrain 0.000000 ms, PerTriSM 0.000000 ms, InitArticulated 0.000000 ms, BodyInst Alloc 4.061129 ms, InitB
            ody 50.724879 ms
            PerfWarning: NxActor Creation: 26.480224 ms
            Log: Bringing World DM-Defiance.TheWorld up for play (30) at 2008.01.11-23.01.21
            ScriptLog: -- MAPVOTE is ENABLED!!!!!
            Log: Bringing up level for play took: 0.350334
            Log: ########### Finished loading level: 1.439669 seconds
            Init: Game engine initialized
            Log: Initializing Game Engine Completed
            Log: FSTUNClient resolved stunserver.org (192.245.12.229)

            does that all look ok

            Comment


              #7
              Looks good, I use Serverdoc, Works really good!!


              www.serverdoc.com



              ~Res

              Comment

              Working...
              X