Announcement

Collapse
No announcement yet.

Linux Server Crashes and too much CPU Usage

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

    Linux Server Crashes and too much CPU Usage

    Hello,

    what’s About the CPU usage. We have between 15%-30%. That’s too much. Ram is @ 6-10% that’s okay. The unofficial ut3-bin bring us the same.

    My Root Machine:

    CPU: AMD Opteron 148 Prozessor 64 Bit
    RAM: 3.072 MB DDR-RAM

    How to fix the Problem?

    We think, the Problem give us over 3 Maps a Server Crash. What can we do??

    With best regards

    #2
    Same problem here ! to much CPU/RAM use and Crash after 2-3 MAPS !

    HOLY Sh**

    Comment


      #3
      same here

      Comment


        #4
        Anyone an Idea!? When comes a Correctly Patch to fix some Problems...

        Comment


          #5
          My AMD64 2.2GHz 3700+ cpu uses about 17% cpu. It only has 1GB ddr400 ram. It has never crashed and been running for 6 days. I only run a single server on the box. I run 12 and 16 player VCTF and WAR.

          Are you running multiple servers on the same box?

          Comment


            #6
            Originally posted by Masterchief View Post
            Anyone an Idea!? When comes a Correctly Patch to fix some Problems...
            HalliHallo ;-)

            ich habe gute Laune........:applaus: :applaus: :applaus:

            Grund dafür ist eine Beta UT3.bin, welche über die Mailinglist von Icculus verteilt wurde.

            edit by badray: "Link is not longer supported ;-) "

            Unser Server läuft nun schon seit einigen Stunden und es gab bislang keinerlei Probleme.

            Ich hoffe Ihr könnt nun auch Euren Server online nehmen, spätere Treffen nicht ausgeschlossen, hihihi



            Gruß Ray

            Comment


              #7
              Wenn dat geht fänd ich gut =)

              EDIT um 17:51 : THX Läuft gut und stabil !!

              Comment


                #8
                Okay ... No one from Epic or other can Fix the Problem.

                I have make something on my Server and it Works at this Time.

                My CPU Usage was 16-25 % before and now it`s 6-7 %.

                I fixed it - to Change the the line "IdleServerTickRate". Thats known but i set the Number behind to "1" and it Works at Idle with 6-7 %.

                Greets

                Comment

                Working...
                X