Announcement

Collapse
No announcement yet.

Redirect is it working now?

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • replied
    Originally posted by Taboen View Post
    Is there a redirect already that everybody can use?
    yes.
    http://uz2.gameservers.net/ut3/

    i don't remember about the ftp settings to add files, just look around at www.gameservers.net website.

    Note: you can only add files (No update or delete action possible)

    Leave a comment:


  • replied
    Is there a redirect already that everybody can use?

    Leave a comment:


  • replied
    EPIC really needs to fix these problems:
    1) Have to restart server in order to launch new custom map. (or else got this error while launching it ""MapName not found")
    2) Invalid URL error
    3) Compression not working

    CONCLUSION:
    EPIC PLZ PROVIDE PATCH 1.2 to fix all these problems (also the "invalid url" problem) because this is becoming frustrating
    -> always playing same maps online

    Leave a comment:


  • replied
    I have a couple of maps but I added to the MOTD and server name that players are required ot reconnect if they get disconnected when map switches to a custom map (non-epic). Helps a little but not everyone like to read .. they like to play

    Leave a comment:


  • replied
    Sadly, I, too, am removing custom maps from our clan's public server. I did get them working (more or less lol) but folks still had to reconnect several times and through various error messages to finally get on. I agree that it is best to wait for Epic to fix this problem.

    CL

    Leave a comment:


  • replied
    Originally posted by xtremexp View Post
    .............

    So i decided not to add any custom thing on my server again until all is fixed ...
    Waiting for patch 1.2 now.

    DITO.....

    Leave a comment:


  • replied
    Even if redirection works (without compression), the 1.1 patch is still useless. I have tried 2 times to add custom maps on my server but a few people coming because:
    -for people who ever have the map: sometimes they have to reconnect to enter gameserver and also sometimes it says something like download link broken. (had this error with sound package "AVehicle_Manta",which size is more important for client than the server version)
    -for those who download the map from server: they got "Invalid URL error" and need to reconnect, and moreover when they download the map it is download without compression. Yes of course this is better than downloading without redirection working but when the average size of map in UT3 is becoming quite important (around 20 Mb and much more (around 80 Mb for VCTF-Torlan), compression should be active.
    -i have added new custom map on my server and updated mapvote list with "AdminPublishMapList" (that worked fine), but when the map was voted it was said that the map itself couldn't be found (missing package=mapname), so i had to RESTART the server so it can finally detect the map ... not handy ..

    So here is the situation:
    -a very few people join servers with Custom maps (because they don't want to reconnect after these errors)
    -nobody (or nearly) plays on "No Pure" gameserver (servers with mutators).

    So i decided not to add any custom thing on my server again until all is fixed ...
    Waiting for patch 1.2 now.

    Leave a comment:


  • replied
    I got it to working!!!!! Again, thanks to this community - not only for the direct responses to my posts but also all the help you've given others and from which I also benefited. I hope I can adequately return the favor someday.

    cRaZyLaDy*SIG*

    Leave a comment:


  • replied
    Thank you for the info folks. I am going to continue to try to make this work. I knew about the slash at the end, but, duh, failed to put it in. I have asked my server provider to include the file extensions for me and I need to play around with the folders. I have to do all this in between other commitments (like most of us lol), but your help has encouraged me to try harder.

    cRaZyLaDy*SIG*

    Leave a comment:


  • replied
    You defiantly want AllowDownloads=True the reason you can download mutators is because the server is sending them not the redirect. I had mutators before the redirect function was fixed and it sent mutators fine.
    Make sure your maps are in the "UTGame/Published/CookedPC/CustomMaps" directory if it doesnt exist u will have to make the folders.

    Make sure you include the slash at the end of "RedirectToURL=http://defcongaming.com/sigclan/UT3/" thats a silly mistake but it will not send the maps if there is no slash.

    And the last thing you can do is tell your hosting company to add .UT3 .UPK and any other redirected file extensions to their MIME types under http headers. If you rent a complete webserver and not just a ut server you can do this yourself using IIS manager. Just go to the properties of the folder you are using and go to http headers then MIME types.

    Leave a comment:


  • replied
    Transform this:
    AllowDownloads=False -> AllowDownloads=True
    RedirectToURL=http://defcongaming.com/sigclan/UT3 -> RedirectToURL=http://defcongaming.com/sigclan/UT3/
    This wont fix the url problem but will fix at least the invalid file i hope.

    Leave a comment:


  • replied
    Well, I've read everything on this forum and others about the temporary way to handle re-directs and followed the advise. In addition, my server provider asked me which file extensions would be redirected and I sent them to him and it still doesn't work. The following is the problem as I described it in my work ticket. I have not heard back from them and if anyone reading this sees a glaring error in what I have done, I would certainly appreciate hearing from you.

    cRaZyLaDy*SIG*

    --------------------------------------------------------------------------------
    Well, folks, sorry to say, but I am still having problems. I know that there is a glitch in UT3 when you try pushing maps this way where when you try to connect to a custom map you receive a message that says the URL is invalid, but you are supposed to try again and it will connect. Well, when I OK the message and back out, I lose map vote and the server reverts to the previous map played. In addition to that, even if I can get past the message, I get another message saying that downloading the package for the map failed due to an error in opening file.

    Okay, so here are my settings in the .ini file:

    UTENGINE.INI

    [IpDrv.TcpNetDriver]
    AllowDownloads=False (I CHANGED THIS FROM TRUE)
    ConnectionTimeout=30.0
    InitialConnectTimeout=200.0
    AckTimeout=1.0
    KeepAliveTime=0.2
    MaxClientRate=15000
    MaxInternetClientRate=10000
    RelevantTimeout=5.0
    SpawnPrioritySeconds=1.0
    ServerTravelPause=4.0
    NetServerMaxTickRate=30
    LanServerMaxTickRate=35
    DownloadManagers=IpDrv.HTTPDownload
    DownloadManagers=Engine.ChannelDownload
    NetConnectionClassName=IpDrv.TcpipConnection

    [IpDrv.HTTPDownload] THIS IS ALL NEW STUFF ADDED)
    RedirectToURL=http://defcongaming.com/sigclan/UT3
    ProxyServerHost=
    ProxyServerPort=3128
    UseCompression=False

    FILES:

    Map .ini, ut3, upk are all in CustomMaps under CookedPC


    NOW IN ADDITION THE MAP PROBLEM:

    I have been successfully pushing a small mutator without redirects. The .u file for it is in CookedPC and the .ini is in Config. Since I have been fooling around with the other settings for the redirects, I am no longer able to download this without getting an"Sownloading packe failed due to Error Opening File.

    EEK!!!! Any ideas??

    Leave a comment:


  • replied
    epic need to fix that but i think its not a priority ...


    but we are stuck with this .... my server working but eatch time people vote ...

    url bug ... need to reconnect but all people dont do it ...


    im very disapointed i continu to play bf2142 for the momment ...

    i pay this game and i dont play

    Leave a comment:


  • replied
    Well ****. At least I can stop beating myself up over this issue.

    Leave a comment:


  • replied
    Originally posted by sCaryDeth View Post
    Does this effect non voted in map rotations as well?

    I have redirect working just fine but have been troubleshooting an issue where when it gets to a custom map thats in the map rotation that you don't have, it errors and says 'Bad URL' and names just the name of the custom map file. Then if I reconnect it downloads the file just fine.
    That is exactly what the bug is.

    Leave a comment:

Working...
X