Announcement

Collapse
No announcement yet.

redirect?

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

    #16
    yep dubious i try all False and True hehehe

    i run a ut server from ut99 to ut3 ... but i dont put the finger on it hehehe

    thanks

    Comment


      #17
      it's pretty shocking how much stuff/features aren't working if one looks under ut3's hood. by now i'm really asking myself "what's actually working in ut3" instead of "what's not working".

      seems like we're almost another 4 or 5 patches away from a game that's working :/

      Comment


        #18
        Originally posted by RaZz! View Post
        seems like we're almost another 4 or 5 patches away from a game that's working :/
        You seem to forget the year-long beta test that was called UT2003. UT3 is an absolutely playable game. All of the "features" that you are missing are server-side. The client experience works pretty **** well.

        Comment


          #19
          Dangz I tried every variation. Heck I don't even know I have the dir's correct. Any working ideas as to that?

          Comment


            #20
            i succefully run my redirect now ...

            my server its the default server .... 1.00

            but my friend and me using patch 101 beta 2 and redirect working great


            i just dont install on server but for client this version beta 2 its great

            Comment


              #21
              Originally posted by theteck View Post
              i succefully run my redirect now ...

              my server its the default server .... 1.00

              but my friend and me using patch 101 beta 2 and redirect working great


              i just dont install on server but for client this version beta 2 its great
              so did above command worked for u?

              Comment


                #22
                i finish my test and i post a how to do for all here

                Comment


                  #23
                  Originally posted by theteck View Post
                  i succefully run my redirect now ...

                  my server its the default server .... 1.00

                  but my friend and me using patch 101 beta 2 and redirect working great


                  i just dont install on server but for client this version beta 2 its great
                  Input on how you got this to work would be great....

                  Comment


                    #24
                    hows the test going?lol

                    Comment


                      #25
                      its good but after the first map ... when you vote


                      i get invalid url:

                      but you rejoin again the server and its work ...

                      but disconnected at eatch vote

                      Comment


                        #26
                        my server its open under teck clan on deathmatch we try somes maps now but remember to reconnect after vote and sorry i can make more good without the good game first

                        but its a try when you have the files allready downloaded on the next vote for this map no invalid url append

                        Comment


                          #27
                          ok i wait for the patch to fix the disconect at vote ...


                          but now its working at 80%

                          Comment

                          Working...
                          X