Announcement

Collapse

The Infinity Blade Forums Have Moved

We've launched brand new Infinity Blade forums with improved features and revamped layout. We've also included a complete archive of the previous posts. Come check out the new Infinity Blade forums.
See more
See less

Please post hardware compatibility issues here

Collapse
This is a sticky topic.
X
X
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

    Black screen crash, getting a black screen crash after I play a few moments, changing the map or while loading a map. After I crashed I have to reboot my PC to get it operational again. My hardware is:

    VGA: ASUS GeForce 7900 GS

    CPU: AMD Athlon X2 4400+

    Motherboard: ASRock AliveSATA2-Glan

    Memory: 1 Gb DDR2 ram pc 5300

    Its completely new, so I downloaded this demo as a performance-test. Well, unfortunatly there wasnt much to test!

    Comment


      Game won't start at all - got windows error reporting msg several times on each attempt. Reinstalled & ran without AV both tries.

      First of 2 error msgs:

      Error signature

      AppName u3demo.exe AppVer: 0.0.0.0 ModName kernel32.dll

      ModVer 5.1.2600.3119 Offset: 00012a5b


      Second error msg:

      AppName u2demo.exe Appver:0.0.0.0 ModName u2demo.exe

      ModVer 0.0.0.0 Offset: 00d4bae7




      Dell Dimension 8200 - (Year 2002)
      Windows XP Home
      P4 - 2.0 GHz
      Gforce 4 TI4600
      512MB PC800 RDRAM

      (refusing to buy over priced Rambus proprietary mem - saving for next system :^)

      Comment


        eh

        Originally posted by Tagen View Post
        What operating system are you using? Game files for XP tend to end up in My Documents/MyGames/ ---

        And the file you need I believe is UTEngine.ini
        Win XP Professional SP2

        Comment


          Originally posted by DanielW View Post
          For anyone who is getting this crash:
          "Detected negative delta time - on AMD systems please install http://www.amd.com/us-en/Processors/TechnicalResources/0,,30_182_871_13118,00.html\par"

          Be sure to restart your computer after installing and before running the demo.
          I went to that page http://www.amd.com/us-en/Processors/..._13118,00.html,but what am i supposed to download and install?
          "AMD Athlon™ 64 X2 Dual Core Processor Driver Version 1.3.2.0053" as it said on he first page of the thread
          or
          "AMD Dual-Core Optimizer"
          as it is recommended in some other threads

          or maybe both ?

          Comment


            Please Help

            Originally posted by Koszla View Post
            I have downloaded and installed the demo several times and I keep coming across the same problem... well i double click on the shortcut/icon and it comes up with the Unreal Tournament 3 vertical banner thing and stays their for like 4 minutes then it comes up with this message 'UT3Demo.exe has encountered a problem and needs to close. We are sorry for the inconbenience,' and then gives me the option to 'Send Error Report' or 'Don't Send'. I have been through various microsoft help tools and non of them can help. My Friend said my Laptop can handle the game but i think it might be my graphics card, Is a NVIDIA GeForce FX5100 good enough for the game? please help

            Koszla
            Please can some1 help me with this problem

            Comment


              Game Locks up when logging in

              So I've uninstalled/reinstalled UT3 a bunch of times and I still get the same problem. I used to have another problem where when I would run the game my screen would just go black but then i added bInitializeShadersOnDemand=True to the UTEngine.ini game loaded up. But now i can only play offline. When I put my username and password in the game just locks up. I see another mouse arrow come up and then I'm forced to hard restart my computer.

              My system Specs are:

              P4 3.06ghz with HT
              2x 512MB (1GB) Corsair XMS PC-3200 Ram
              Geforce 6800 (Latest Nvidia Drivers 163.71)
              Sound Blaster Audigy Gamer
              Asus P4P-800-E Deluxe Motherboard
              1x 250GB SATA HD
              1x 160GB SATA HD
              1x 160GB IDE HD
              Windows XP Professional SP2

              I know my system is a few years old but the game should definitely run. If anyone has any ideas what it could be any help would be great thanks

              Comment


                @swift231:
                A hint maybe:
                Open UTEngine.ini in "My Games\UT3Beta" and maybe even in the Install-Folder. Then find the line
                Code:
                Fullscreen=true
                and change it to
                Code:
                Fullscreen=false
                .
                Here is why: I noticed a crash of UT3 as well, when it tried to log in (the first time I created an account). The reason was my Firewall, which popped up and asked for permission to let UT3 contact the internet. But I could not see my firewall-dialogue, because my UT3 was in Fullscreen and did NOT switch back to my desktop.
                Maybe that helps.

                Comment


                  Originally posted by Cobi^^ View Post
                  @swift231:
                  A hint maybe:
                  Open UTEngine.ini in "My Games\UT3Beta" and maybe even in the Install-Folder. Then find the line
                  Code:
                  Fullscreen=true
                  and change it to
                  Code:
                  Fullscreen=false
                  .
                  Here is why: I noticed a crash of UT3 as well, when it tried to log in (the first time I created an account). The reason was my Firewall, which popped up and asked for permission to let UT3 contact the internet. But I could not see my firewall-dialogue, because my UT3 was in Fullscreen and did NOT switch back to my desktop.
                  Maybe that helps.
                  thanks for your help my norton 2007 was popping up asking me to allow it finally works now

                  Comment


                    Glad it works now. Have fun playing dude, this game rocks.

                    Comment


                      Is my computer ggod enough to run it cos it dot work for me:

                      Comment


                        Originally posted by Koszla View Post
                        Please can some1 help me with this problem
                        minimum system requirements

                        NVIDIA 6200+ or ATI Radeon 9600+ Video Card


                        Same problem friend - this being a likely cause. What graphic card are you using?

                        Looks like either shell out on a newer graphic card to update a 6 year old system... OR wait until the next to play this version of UT I've waited forever to play. Nothing like a game outliving equipment after years of dedication to playing. At least there are all prior versions to play - and they still WORK.

                        Would it have been too much to ask that it function on lesser systems in safe mode or some switch so everyone could have fun? Beats leaving those who can't always afford newest and latest out in the cold. Personally I plan to get a new system, but not until they sell one I want.

                        On the upside, by the time I replace mine, price of UT3 will probably drop. Everyone else works out bugs meantime, so go on and enjoy yourselves early adopters! Muahahaha When skills are fierce, you never fall behind...

                        Comment


                          It shuts down when I try to start it and I get this error in my log
                          Critical: appError called:
                          Critical: Result failed
                          at .\Src\D3D9Device.cpp:629
                          with error D3DERR_INVALIDCALL
                          Critical: Windows GetLastError: The operation completed successfully. (0)
                          Log: === Critical error: ===
                          Result failed
                          at .\Src\D3D9Device.cpp:629
                          with error D3DERR_INVALIDCALL

                          RaiseException() Address = 0x7c812a5b (filename not found)
                          CxxThrowException() Address = 0x78158e69 (filename not found)
                          Address = 0xb22732 (filename not found)
                          Address = 0xe8781b4c (filename not found)

                          Exit: Executing UObject::StaticShutdownAfterError
                          Exit: Executing UWindowsClient::ShutdownAfterError
                          Exit: Executing UWindowsClient::ShutdownAfterError
                          Exit: UALAudioDevice::ShutdownAfterError
                          Log: Shutting down FaceFX...
                          Log: FaceFX shutdown.
                          Exit: Exiting.
                          Exit: Name subsystem shutting down
                          Uninitialized: Log file closed, 10/29/07 20:01:22

                          I am running AMD Athlon 64 3500+
                          2.2 ghz
                          1 gig ram
                          radeon x1650 pro

                          Comment


                            Hi i get to the instalation processes half way through (NET FRAMEWORK 2.0 )

                            This is what it says when i install .NET Framework 2.0 x64:Error 1304.Error writing to file: C:\WINDOWS\winsxs\manifests\amd64_Microsoft.VC80.C RT_1fc8bcb9a1e18e3b_8.0.50727.42_x-ww_3fea50ad.manifest.Verify that you have access to this directory.

                            I'm using an administrator account so i thought everything should install fine but appears not. i also disabled all anti virus but still no luck

                            im running XP, please help me !

                            Comment


                              SLI crash

                              Demo runs fine when i have SLI disabled but when SLI is enabled the demo crashes when i get in menu. Sometimes i have enough time to load a game but crashes after 10 secs.

                              I get 2 messages: One from Vista saying app closed and is trying to find a solution or something.
                              And i get a yellow triangle in system tray which pops up a message saying: Display driver nvlddmkm stopped responding and has successfully recovered.

                              Ive seen lots of people with the same problem but i havent found a solution yet. Well one solution was to rename UT3demo.exe to Bioshock.exe but that didnt help. Hope anyone can help out.


                              My specs:

                              Microsoft Windows Vista Home Edition
                              AMD Athlon 64 X2 Dual Core Processor 4600+
                              2x NVIDIA GeForce 7900 GS (SLI)
                              RAM 2048 MB
                              Soundcard (onboard): Realtek High Definition Audio

                              -NVIDIA driver Version: 163.69
                              Release Date: 18.9.2007
                              Operating System: Windows Vista 32-bit
                              File Size: 56 MB

                              -DirectX 9c (Version: 9.21.1148 Date Published: 10/24/2007)

                              Game Log:


                              DxDiag is too long to post.

                              Comment


                                AppName u3demo.exe AppVer: 0.0.0.0 ModName kernel32.dll

                                ModVer 5.1.2600.3119 Offset: 00012a5b

                                Error I had before I removed the Trend Internet Security 2k7 application, I uninstalled it and installed Mcafee (just to try something else). I'm in now, I've played several hours without a single issue... Just my 2 cents...

                                Comment

                                Working...
                                X