Announcement

Collapse
No announcement yet.

Followed Weapon 3dBuzz VTMs to at tee, but get weird error [Solved]

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

    Followed Weapon 3dBuzz VTMs to at tee, but get weird error [Solved]

    Using UT2004 with the latest patch. I've modeled a new gun and followed the VTMs exactally, but getting a weird error. Here's the important part of the output when I try ucc make.

    > Executing: C:\Program
    Could Not Find H:\ut2004\system\JHammer.u

    *all the usual stuff runs*

    --------------------------JHammer - Release---------------------------
    Analyzing...
    Parsing JHammerAttachment
    Parsing JHammer
    Parsing JHammerPickup
    Parsing JHammerProjectile
    Parsing JHammerFire
    Compiling JHammerAttachment
    Compiling JHammer
    Compiling JHammerPickup
    Compiling JHammerProjectile
    Compiling JHammerFire
    Importing Defaults for JHammerAttachment
    Importing Defaults for JHammer
    Importing Defaults for JHammerPickup
    Importing Defaults for JHammerProjectile
    Importing Defaults for JHammerFire
    Error opening file



    History: UObject::SavePackage <- UMakeCommandlet::Main

    Exiting due to error
    > Execution finished.
    have my data in four folders in H:\UT2004\System\JHammer directory.

    <classes> (my classes are here)
    <models> (holds the PSA, ASE, and PSK files)
    <sounds> (nothing yet)
    <textures> (guntexture.bmp is here)

    The key Unreal files are in their places.

    H:\UT2004\Textures\JackHammer.utx
    H:\UT2004\Animations\RyanWeapons.ukx
    H:\UT2004\StaticMeshes\JHammerStatic.usx

    Here are .txt links of my classes.
    JHammer
    JHammerAttachment
    JHammerFire
    JHammerPickup
    JHammerProjectile

    I don't know if it makes a difference but I also notice that if I try to open up UnrealED with the entry of EditPackages=JHammer at the bottom of the packages list in UT2004.ini I get this error message and UnrealED will not load.
    Can't find edit package 'JHammer'

    History: UEditorEngine::Init <- UUnrealEdEngine::Init <- InitEngine
    I haven't the slighest clue what to do now.

    #2
    Should be UT2004/JHammer/classes etc, not UT2004/system/JHammer/classes etc.

    Comment


      #3
      UGH!

      Dur dur dur!

      Thanks!

      Comment

      Working...
      X