Announcement

Collapse
No announcement yet.

[Solved]Wierd multilayer terrain bug

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • replied
    yea that fixed it Man, i shouldn't be so lazy not to resize one layer before asking here :/

    thnx.

    Leave a comment:


  • replied
    ยด[edit]

    ok, never type when ur drunnk Ill try deleting that one layer and hope it works.

    [/edit]

    Leave a comment:


  • replied
    All of the terrain layers should be the exact same size as the terrain itself.

    Leave a comment:


  • replied
    The size of the terrain is 32x32, the first layer (the sand) which shows up correctly is 256x256 (i know its wrong but lazy to change ) and the size of the stony one that bugs is 32x32.

    Leave a comment:


  • replied
    Looks to me like a layer alpha map size problem or a simple painting error but I would need some more info to solve your problem. I don't believe it is your video card. What is the size of your terrain and the size of your layers alpha maps textures?

    Leave a comment:


  • started a topic [Solved]Wierd multilayer terrain bug

    [Solved]Wierd multilayer terrain bug

    Hey, just encountered a wierd terrain bug i've never seen before. The thing that makes it wierd is that it shows it correctly in ued but makes it blocky ingame.



    I have a radeon 9000 and omega drivers (can't remember which version) but still that shouldn't be the issue. Hope someone can help me out as its for my contest entry
Working...
X