Announcement

Collapse
No announcement yet.

Map problems one agin

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

    Map problems one agin

    So sup all once agin I have a noobish problem that i need ur help with all the buttons on the tob row aka the texture , mesh , music all dont work when i click them so if you know what my problem is plz tell me it would be fantastic!!!!.

    #2
    And please use dots. It's alot easier to read when you use dots and similar stuff.

    And BTW, check the bottom of your monitor screen. Might be opened and minimized, and you didn't notice it.
    And if you had 2 computer screens before, it's probably stuck on the right, on the other (not not existing anymore) screen.

    And Circus, I think it's better that moderators move it, than have 2 same topics

    Comment


      #3
      darkuranium, by 'dots' do you mean periods / full stops?

      Comment


        #4
        Hi. when i add terrain and push play button, after short loadind shows message
        " Runtime Error

        Program C:\program Files|UT2004\system\ut2004.exe

        This application has requested the Runtime to terminate it in an unusual way.
        Please contact the application's support team for more information."

        So I have no idea what to do next. And level without terrain is just for amateurs. Thanks...

        P.S. Sorry for my broken english...

        Comment


          #5
          Originally posted by Jankis96 View Post
          So I have no idea what to do next. And level without terrain is just for amateurs. Thanks...
          Since when? That statement couldn't be further from the truth. Oh em ge.

          Comment


            #6
            He means use "Punctuation"

            Comment


              #7
              from the beginning when I add terrain, I can't see it while I'm playing and now, game dasn't start an shows that message... please help

              Comment


                #8
                have you rebuilt your geometry, do you have a start point? if you do then your map should run. and is your zone infor set up as a terrain zone?.
                these caused a similar problem for me.

                Comment

                Working...
                X