Announcement

Collapse
No announcement yet.

Screenshot Sender Alpha

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

    #46
    Anyone have an issue with certaint clients crashing?

    We have 2 people it crashes, and I cant find a common denominator. One has an ATI card, the other Nvidia, one has antitcc installed locally the other doesn't. The crash isn't showing up in the local logs. What else should I ask them?

    Comment


      #47
      Originally posted by Flak View Post
      Anyone have an issue with certaint clients crashing?

      We have 2 people it crashes, and I cant find a common denominator. One has an ATI card, the other Nvidia, one has antitcc installed locally the other doesn't. The crash isn't showing up in the local logs. What else should I ask them?
      Flak, I am assuming you know these people well considering that you know their specs to a degree. I would ask them to check their logs, or indeed as you are a trusted fellow, to send them to you for scrutinizing. As crashes occurred their end there should be a common denominator, hopefully that information will help this obviously helpful mutator.

      Duca

      Comment


        #48
        As I mentioned, nothing is showing in their logs, which was odd.

        Comment


          #49
          What is shown in the logs? If they crash again, have them send you their logs even if it cuts off (might still have some clues); also, what happens when they crash? (i.e. GPF message or ?)

          Comment


            #50
            Mh, the problem could be that the mutator tries process and send all the data as fast as possible so that the player has no time to leave.

            That means: It takes the screenshot (which can take ~0.5 sec), then it compresses it (~0.2 sec) and sends some bytes to the server (the header).
            It does also send relatively much (if you set MaxBytesPerRepl it will call the send-function "MaxBytesPerRepl"-times every 0.5 seconds).

            So... the client's PC has much to do, perhaps too much, so it crashes...
            (Just an idea^^).


            I will change the replication thingy so that it sends the bytes in tick. Perhaps I will also include some options to change the send-delays, etc.

            If I would only have had more free-time atm

            Comment


              #51
              I have not recieved any black screens over the past two days... I wonder what's up with that???

              Comment


                #52
                so far no more black screens... will try again tonight.

                Comment


                  #53
                  ok, thx a lot.

                  I am nearly finished with the 2. release.

                  The major problem preventing me from releasing it is THIS problem, but it only seams to come up on higher resolutions...

                  Comment


                    #54
                    GL Gugi! Looking forward to this one.

                    Comment


                      #55
                      Sorry for the late reply. Been working nightshifts. OK, tried this out on one of our servers. Setups included:
                      1. AMD opteron 165 dualcore overclocked to 3ghz both cores & 7900GT with AA&AF both enabled and disabled.
                      2. AMD FX55 & SLI 7800GTX with AA&AF both enabled and disabled
                      3. CoreDuo & X1950 witth AA&AF both enabled and disabled
                      4. misc other systems, specs unknown.

                      Only black screen I got was from system 1 (mine), and that was with AA&AF enabled and in windowed mode. All other shots (around 50 in all) were fine.

                      2 system crashes though, mine & system 3, nothing at all in the logs, system hard locked, no errors apparent.

                      Comment


                        #56
                        I like the B&W screens, nice job.

                        Comment


                          #57
                          why were posts removed? :S

                          Comment


                            #58
                            I have been crashing clients with the newest release. The previous never did for me... just an observation.

                            Comment

                            Working...
                            X