Announcement

Collapse
No announcement yet.

Nodes not loading

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

    Nodes not loading

    Can we please fix the node status in the HUD not loading correctly? They're ALMOST ALWAYS a single color when I get in and I can't transport anywhere until I walk by the actual node, not to mentiion 60% of the time the tops of vehicles don't load either and you can't tell where they're pointing.

    #2
    no

    Comment


      #3
      Re: Nodes not loading

      Originally posted by Xexx
      Can we please fix the nodes not loading correctly? They're ALMOST ALWAYS a single color when I get in and I can't transport anywhere until I walk by the actual node, not to mentiion 60% of the time the tops of vehicles don't load either and you can't tell where they're pointing.
      wtf?

      Comment


        #4


        what are you saying "nodes not loading"?

        oh noes, the nodes have not finnished loading!

        *stares at half a node*

        Comment


          #5
          Originally posted by CREMBELS


          what are you saying "nodes not loading"?

          oh noes, the nodes have not finnished loading!

          *stares at half a node*
          The node status in the HUD does not load, and you can't transport.

          Comment


            #6
            you mean that their apperence in the radar is wrong or one colour

            honestly, i have never experienced this problem of the note teleporters not working and their colour not changing in the hud.

            Comment


              #7
              I've had it happen quite a few times and it is really annoying. You cannot tell which nodes to attack or teleport. Its a pain.

              Comment


                #8
                Stuff like Happens to me constantly, and it's extremely annoying.

                Comment


                  #9
                  LOL, never had that happening before.

                  Put that pic in your first post so people dont think you are being dumb.

                  Comment


                    #10
                    What server is this happening on? On heavily populated (say, 32 player) servers, there's a lot of load and things like the minimap suffer, updating a few seconds after things actually happen. If it's not the server, it might be your computer.

                    Comment


                      #11
                      It happens on all servers around 85% of the time - only for the last week or so though.

                      Originally posted by Spoonman
                      What server is this happening on? On heavily populated (say, 32 player) servers, there's a lot of load and things like the minimap suffer, updating a few seconds after things actually happen. If it's not the server, it might be your computer.

                      Comment

                      Working...
                      X