Announcement

Collapse
No announcement yet.

aut install?!?!?!?

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

    aut install?!?!?!?

    i installed action ut 2004, i extracted it, it gave me the umod thingy, i installed that, i open ut and all the mods are gone. wat do i do, i remember a thread about this but i cant find it

    update: i put [mod] in the ini file thing, now wen i turn it on from the communaty thing, it shows the pic then gives me this error:
    UT2004 Build UT2004_Build_[2004-09-07_17.17]

    OS: Windows XP 5.1 (Build: 2600)
    CPU: GenuineIntel Unknown processor @ 2396 MHz with 511MB RAM
    Video: NVIDIA GeForce FX 5200 (6177)

    Failed to enter magnumLogo.ut2: Can't find file 'magnumLogo.ut2'

    History: UGameEngine::Init <- InitEngine <- FMallocWindows::Free <- FMallocWindows::Free

    wat now?

    #2
    ooooh.

    Brb, ill search.


    Edit: Go to your ut2004 directory, open the folder called action, inside is a file called ut2k4mod.ini

    Open it up, and replace whats in there with this:

    Code:
    [Mod]
    ModTitle=Action Unreal Tournament 
    ModDesc=Movie Unrealism. All the fun of the movies... On your PC! 
    ModCmdLine=logo-aut.ut2 -INI=action.ini 
    ModURL=http://www.aut.ateamproductions.net/

    Comment


      #3
      Hrmm..

      I play Action on Windows and Linux. I just double clicked the umod and it worked. I have a new icon for Action. The icon points to a .bat file:

      Code:
      @echo off
      :10
      start UT2004.exe -mod=Action
      :exit
      Good luck.

      Comment


        #4
        What he means is that when he goes to the community tab, the mods that he has installed are not listed there.

        Comment


          #5
          no, but now it duz after i changed the ini file, and i clikc on action ut and it shows the picture then it gives me this:
          UT2004 Build UT2004_Build_[2004-09-07_17.17]

          OS: Windows XP 5.1 (Build: 2600)
          CPU: GenuineIntel Unknown processor @ 2395 MHz with 511MB RAM
          Video: NVIDIA GeForce FX 5200 (6177)

          Failed to enter magnumLogo.ut2: Can't find file 'magnumLogo.ut2'

          History: UGameEngine::Init <- InitEngine <- FMallocWindows::Free <- FMallocWindows::Free

          Comment


            #6
            i changed my ini and it still doesnt show up, so now i just use .bat files to play the mods
            you can also just make shortcuts to your ut2004.exe file and then edit them and add " -mod=<modname>" after it. so if i wanna start chaos ive got a shortcut
            Code:
            C:\gamesUT2004\System\ut2004.exe mod=chaosUT2
            the modname is just the name of the folder where the mod is located, like:

            [mod] - [modname you have to add]
            chaos - chaosUT2
            actionUT - action
            air buccaneers - AirBuccaneers
            deathball - deathball
            hackerz - Hackerz
            rocketeer - Rocketeer
            shattered oasis - ShatteredOasis
            troopers dawn of destiny - Troopers

            those r the few i have

            Comment


              #7
              Originally posted by KILLA

              Failed to enter magnumLogo.ut2: Can't find file 'magnumLogo.ut2'

              I have a feeling that is the problem...

              Comment

              Working...
              X