Announcement

Collapse
No announcement yet.

4th question mark in character line up?

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • replied
    Thanks for the repleys, I reinstalled again and it is now 3 ???

    Might have been a error installing both times

    Leave a comment:


  • replied
    i actually had 4 also, but i switched a command line that removed the ? marks form the player select.

    should hunt that down again.

    Leave a comment:


  • replied
    607ch00 Yours does look different than mine but im not sure why.

    UnrealGrrl nope

    Tropic I hit the default key and nothing happened to the order of characters or does the question mark go away.

    Leave a comment:


  • replied
    that doesn't mean ****, that just means the top pic is in a different order completely.

    Leave a comment:


  • replied
    Hmm looks like you edited the picture, this is the way character selection looks like on my screen...

    Notice how your's is in a different order?

    Leave a comment:


  • replied
    there were a few of the matinee entries to the MSU that added character entries to my list... did you run any of those?

    Leave a comment:


  • replied
    hit refresh?:bulb:

    That happens to me only with custom models.

    Leave a comment:


  • replied
    very strange :weird:

    Leave a comment:


  • replied
    no it is locked like the others were before I unlocked them

    Leave a comment:


  • replied
    Can you select it?

    Leave a comment:


  • replied
    none

    Leave a comment:


  • replied
    hmm. just curious. Did you install any custom models?

    Leave a comment:


  • started a topic 4th question mark in character line up?

    4th question mark in character line up?

    When i installed the game I saw it and didnt notice it at first but i have 4 question marks in my character line up but all i heard was there were 3 unlockable characters. I asked a freind online and he sadi he only has 3.

    I unlocked the characters by editing my user.ini file. And i didnt leave any spaces in the command lines.

    Thinking it was a install error I uninstalled and deleted the folder and reinstalled. And i still have this extra question mark in my character lineup anyone have ideas?
Working...
X