Announcement

Collapse
No announcement yet.

Alias Help

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

    Alias Help

    God **** It! Ive been fiddling the last Hour with this one,

    (Command="togglescreenshotmode | shot | togglescreenshotmode",Alias="Screeny")


    It makes a normal Screeny allthough I told it to do a Toggle first!

    If I remove one Toggle, it Makes the Screeny, Toggle and thats it! If I press the assigned button again it takes the screeny and turns toggle off! Thats what I want but I dont want to make a Obsulete shot and then the right shot again if you know what i mean...

    Simple Explanation, Using (Command="togglescreenshotmode | shot",Alias="Screeny"):
    F9 bound to Alias > Press F9 in Game > Game takes Screeny > Game Toggles ScreenshotMode > F9 again > Takes Screeny > Toggles Screenshotmode off...

    Its the last one I want! How do i do it right? :sour:

    #2
    Does the togglescreenshotmode command have a parameter ? Like 1 or 0 ?

    Comment


      #3
      Not within the game, you think I shall try it?

      Comment


        #4
        Originally posted by Darkus
        Not within the game, you think I shall try it?
        There's no harm in trying...

        Or try putting "OnRelease" before the last "togglescreenshotmode".

        Comment


          #5
          Ok I tried the 1 and 0, dident work. Gonna try the 'Onrelease' now!

          EDIT: Nope, dident Work!

          Comment


            #6
            Bumpage heart

            Comment


              #7
              Hmm, I had a similar problem with my Server-Side-DemoRec binding where it already logged me out again before it really engaged the demo - or not at all.

              try this:
              Code:
              (Command="togglescreenshotmode | shot | OnRelease togglescreenshotmode",Alias="Screeny")

              Comment


                #8
                Originally posted by Kr4zed
                There's no harm in trying...

                Or try putting "OnRelease" before the last "togglescreenshotmode".
                Well, since that didn't work you could try putting OnRelease before both the "shot" and the second "togglescreenshotmode".

                Comment


                  #9
                  IT WORKED! Thanks Boksha! You Rock!

                  Comment

                  Working...
                  X