Announcement

Collapse
No announcement yet.

Prob

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

    Prob

    Hi,
    since yesterday i got a problem with UT 2k4... when i frag someone he stays standing although he`s dead. This is extremely .. bad. So what can i do?


    greetz,
    cDz`

    #2
    Never heard anything like this before... all i can think of is that the ragdoll is turned off, then there is just a simple animation that will first let it stay upright for a few more seconds. That happens in TAM a lot, you might have been playing in a TAM server.

    If not then... all i can recommend is a reinstall. Sorry.

    Comment


      #3
      This happens sometimes when you have the physics detail to low, so try changing that.

      If not, then sorry, can't help you on this one.

      Comment


        #4
        hmm yea ... Physics Detail doesn`t work =(
        and @eclipse: i dont play TAM ( iCTF ) and i played on a few servers its always the same ( play on this servers nearly every day and it always worked :cry:

        but thx for the answers

        Comment


          #5
          Originally posted by caeDeZz
          hmm yea ... Physics Detail doesn`t work =(
          and @eclipse: i dont play TAM ( iCTF ) and i played on a few servers its always the same ( play on this servers nearly every day and it always worked :cry:

          but thx for the answers
          Well, i'm not completely sure what you mean by them standing still... could you post a screenshot or even a small AVI?

          Comment


            #6
            Some custom skins caused this for me once. Try to get rid of any custom skins you've installed recently. Whenever such a skin was loaded in, some ragdolls started freaking out.

            If that's not the problem I don't think I can help.

            Comment


              #7
              looks like that:

              btw i dont have custom skins installed

              Comment


                #8
                So... it just stays like that for a few seconds? :x

                From the looks of the enemy's name and the enemy's character... You force model. =]
                Try disabling force model and if that works.... then just mess around. As force model is probably important to you.

                Comment

                Working...
                X