Announcement

Collapse
No announcement yet.

How long have the icons in User Maps & Mods been broken?

Collapse
This topic is closed.
X
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

    How long have the icons in User Maps & Mods been broken?

    The specialized Unreal icons (Mods, maps, mutators, etc) in the User Maps & Mods section are currently compressed to 15x15. Does anyone know when this occurred?

    edit: If you're going to reply, please reply with a serious answer or else I will be very angry!

    #2
    At least 2 or 3 weeks...

    Comment


      #3
      Thanks, would July 12th ring a bell?

      Comment


        #4
        Acutally it's been more than a month if not close to two.:bored:

        Comment


          #5
          Roughly a month
          Never really was an issue to me. I paid more attention to the thread title than the icons

          Comment


            #6
            defnitely more than month

            Comment


              #7
              It's been a long time. I was going to start a thread about it a while ago, but I figured the mods all knew about it...

              Comment


                #8
                a few weeks.

                Comment


                  #9
                  If you're going into the forum server with a screwdriver and a hammer, could you fix the vehicles icon while you're at it?

                  Comment


                    #10
                    Originally posted by Da Spadger
                    If you're going into the forum server with a screwdriver and a hammer, could you fix the vehicles icon while you're at it?
                    What's wrong with it?

                    Comment


                      #11
                      Originally posted by Pyros
                      What's wrong with it?
                      OMgosh, it has been fixed! :bulb:


                      It was just a yellow little thing last time i've checked. Either that, or IE has done something right for once.

                      Comment


                        #12
                        Have these post icons been like this since the upgrade from 2.3.3 to 2.3.7?

                        Comment


                          #13
                          Originally posted by bctrainers
                          Have these post icons been like this since the upgrade from 2.3.3 to 2.3.7?
                          No, if they're reporting that it has been that way for a month, it happened before then, since we upgraded on the 12th.

                          Comment


                            #14
                            Two months at least.

                            Comment


                              #15
                              It's been quite a while (over a month) and was reported to Pez who said he would take care of it.

                              Closing this.

                              Comment

                              Working...
                              X