Announcement

Collapse
No announcement yet.

Installation error [FIXED]

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • replied
    Erm, about the 'No video', good point. I'll check that when i next speak to her.

    Leave a comment:


  • replied
    That´s true, but maybe it displays no video when one has onboard graphics accelerator?

    Leave a comment:


  • replied
    Video drivers installed? It says No Video.

    Leave a comment:


  • replied
    Originally posted by Bjossi
    I don´t want to be picky, but I think the processor is more than 2.6 Mhz...
    It's what i was told. :noob:

    I'll double check...

    Leave a comment:


  • replied
    I don´t want to be picky, but I think the processor is more than 2.6 Mhz...

    But anyway, is the CD scratched or dirty? That´s about the only thing I can think of.

    Leave a comment:


  • replied
    I think that's a GPF...not sure the solution, I got them before the newer patches...it's during the installation...Well, I'm pretty sure it's a GPF(General protection fault), but anything else I'm not sure of.

    Leave a comment:


  • started a topic Installation error [FIXED]

    Installation error [FIXED]

    A friend of mine has just finished fixing a problem on her pc that kept crashing UT due to a borked motherboard

    Anyway, she is trying to reinstall UT now but keeps getting this error after she inputs her cd-key.

    Code:
    UT2004 Setup Build UT2004_Build_[2004-03-03_02.42]
    
    OS: Windows XP 5.1 (Build: 2600)
    CPU: AuthenticAMD Unknown processor @ 2616 MHz with 2047MB RAM
    Video: No Video
    
    Assertion failed: Map [File:.\USetupDefinition.cpp] [Line: 382]
    
    History: USetupDefinition::InstallTree <- (ProcessCheckRef SetupGroupWindows Manifest.IntGroup) <- USetupDefinition::InstallTree <- (ProcessCheckRef
    SetupGroupWindows Man
    What does that mean? :bulb: and how to fix?

    Cheers for any help.


    Specs:
    CPU: Athlon x850xt fx55 2.6MHz
    MB: asus a8n sli delux
    RAM: 4x512MB ddr400
    Video: radeon x850xt pe


    [edit] Fixed, apparently
Working...
X