Announcement

Collapse

The Infinity Blade Forums Have Moved

We've launched brand new Infinity Blade forums with improved features and revamped layout. We've also included a complete archive of the previous posts. Come check out the new Infinity Blade forums.
See more
See less

server: hanging at "Connecting" after adding new maps/monsters...

Collapse
X
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • server: hanging at "Connecting" after adding new maps/monsters...

    any idea on this one? yeah I'm sure all paths are correct and I have all the files.. this has been happening for a while now but in a different way... even old maps that have worked fine for months suddenly start hanging at connecting...

    any ideas welcome..

  • #2
    so, no one has seen anything like this? I guess it couldn't have anything to do with my "server" being overclocked 1400mhz or anything right?. .

    Comment


    • #3
      You should try here http://www.unrealadmin.org/

      Or in the Server Administration forum here http://forums.epicgames.com/forumdisplay.php?f=260

      Comment


      • #4
        You should try here http://www.unrealadmin.org/

        Or in the Server Administration forum here http://forums.epicgames.com/forumdisplay.php?f=260

        Comment


        • #5
          might be conflicting mutators or somthing.. try removing all the newly added ones and add them bk one at a time and test.. all i can think of :/

          Comment

          Working...
          X