Announcement

Collapse
No announcement yet.

Black loading screen wierd line

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

    Black loading screen wierd line

    Hello
    I have this problem with the black connection screen, everytime I join a server there is a white link that runs across it that moves with my mouse
    Ive tried reinstalling and patching but its still there
    Here is a screenshot of it Here
    I started getting this after installing some maps.

    Its really bugging me, please help.

    #2
    Turn off antialiasing.

    Comment


      #3
      I seen this before when UT downloads maps. Seems normal to me.

      Comment


        #4
        Originally posted by MysTikal
        Turn off antialiasing.
        I turned it off, it is still there

        Comment


          #5
          That is completely normal. I've seen it too. No harmful effects are found in it. It will not go away unless it goes by itself.

          Comment


            #6
            Funny. I turned AA + AF off and it fixed it.

            Comment


              #7
              Why are you complaining? That gives you something to do while your waiting for the load fo end

              I would pay to have this glitch! (not really)

              But if you really want to remove it I don't see anything, sorry.

              Comment


                #8
                Originally posted by Jake-SF
                Why are you complaining?
                well you obviously don't know me, small imperfection annoy me alot
                (example: dead pixels)

                but I guess I can't remove it I'll try and live with it

                Comment


                  #9
                  I always had that line too, no problem with it.
                  The game is rock solid..
                  Tryed to fix it but no luck, i'ts bin there for so long now it's normal for me

                  Comment

                  Working...
                  X