Announcement

Collapse
No announcement yet.

Satore Monster Pack????

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

    Satore Monster Pack????

    I hope this is the write section. If not sorry for this.

    I have a question. Is there for UT2004 also the Satore Monster Pack. And can someone than please tell me where i can find it???

    I googled for some ours nou but i can only find for ut 2003.

    TIA FH_Fre@k

    #2
    http://hp.vector.co.jp/authors/VA026071/Downloads.html

    Comment


      #3
      Thnx a lot that was really fast

      Comment


        #4
        When i added al the files there is nothing in the game. It is not on the mutators???

        I dont now what im doing wrong

        Comment


          #5
          You need the .ucl file that goes with it. Unfortunately, the game no longer generates the .ucl file on its own since the patch came out. You can PM me with your email addy and I will send it to you. Then you just put it in the system folder and the mutator shows up in the list.

          Comment


            #6
            Well,

            If I was you I would stick to the 2003 version! It works!

            satoreMonsterPack2004_v1b doesn't work!

            I have generated an ucl file, but the satore monsters don't spawn at all!!

            The wave-config in the new satoreMonsterPack.ini are completely empty!
            So when I converted the old satoreMonsterPack.ini to the new version it still didn't work!
            The mutator shows up...it loads, but no satore monsters will spawn!!

            Now I'm back on the last UT2003 version and it works

            greetz

            Comment


              #7
              I must contradict you. I have tried beta23, version 24, and the 2004_v1b. All three of them work with UT2004, but only 2004_v1b lets you configure the monster waves from a menu.

              The only part that doesnt work is trying to add any of the 5 following monsters.

              Skaarj Trooper
              Skaarj Sniper
              Metal Skaarj
              Giant Gasbag
              DevilFish


              The reason they dont work is because of a wrong file type in the texture file.

              Comment


                #8
                Well...I am talking about it running on a server!!

                Locally on my own PC it indeed worked!

                But when all these don't work...then only the Queen and the Titan are left?? Not worth it I think!

                So then my advise will still be....stick with the last UT2003 version!
                There everything works just fine

                greetz

                Comment


                  #9
                  I have tried the 2003 build 24 version. It wont work eather. Still nothing:cry:

                  Comment


                    #10
                    In the satoreMonsterPack.ini did u set bUseBotRoster=True (or something like that) ???

                    And does the mutator show up in the Web Admin for a start??

                    greetz,

                    Midget

                    PS. I hope you are talking about getting it to run on a server?

                    Comment


                      #11
                      I did set bUseBotRoster=True, but i cant see it in de server admin panel or on the mutator panel.

                      Comment


                        #12
                        1. Is there a satoreMonsterPack.ucl in the System directory??

                        2. Are you running 3186 or 3204 ??

                        If 3186 then you have to add:

                        ServerPackages=satoreMonsterPack in the ini file!

                        I did it anyway in the 3204 ....but that's me :P

                        greetz

                        Comment


                          #13
                          Originally posted by *****_Midget
                          1. Is there a satoreMonsterPack.ucl in the System directory??

                          2. Are you running 3186 or 3204 ??

                          If 3186 then you have to add:

                          ServerPackages=satoreMonsterPack in the ini file!

                          I did it anyway in the 3204 ....but that's me :P

                          greetz
                          There are the following files in the system dir.

                          satoreMonsterPack.ini
                          satoreMonsterPack.int
                          satoreMonsterPack.u
                          satoreMonsterPackMeshes.u

                          And im running 3204 and also added ServerPackages=satoreMonsterPack to the ini

                          Comment


                            #14
                            Then that is your problem why you don't see it in the Web Admin!!

                            You need to get the ucl file!! It's missing!!

                            Someone posted it on the forum before how to obtain an ucl file!

                            Good Luck!

                            Comment


                              #15
                              Originally posted by *****_Midget
                              Then that is your problem why you don't see it in the Web Admin!!

                              You need to get the ucl file!! It's missing!!

                              Someone posted it on the forum before how to obtain an ucl file!

                              Good Luck!
                              Thnx for helping i have sent mdhutson
                              a PM so he can help me getting a ucl file.

                              thanks a lot

                              Comment

                              Working...
                              X